Kérjük támogasd azzal az oldalt, hogy a reklámblokkolókat kikapcsolod. Köszönjük!

Az északi Tisza-tó kör
  Egy kevesek által ismert részt mutatunk be.
Az erdőtörvény bringás szemmel
Nézzük a minket, bringásokat érintő részt.
Vadászat!
Mikor korlátozzák erdeink látogatását a vadászat miatt?
Keresztül az Északi-középhegységen
   Hungarian (half) Divide élménybeszámoló
Schwalbe Marathon Mondial
  Az igazi mindenes gumi.
prev
next

Google2012-ben jelent meg a Google kerékpáros útvonaltervező funkciója.

Mivel a szolgáltatás népszerűnek bizonyult a biciklisták körében, ezért a Google Maps Biking Directions funkciója a napokban Németországban, Franciaországban, Lengyelországban, Írországban, Luxembourgban és Liechtensteinben is bemutatkozott.

 Screenshot 2013-05-23-16-38-17

A kerékpáros útvonalak, kerékpársávok és ajánlott utak közvetlenül a térképen jelennek meg. Ezeknek az adatoknak a feltöltését egyes országokban partnerszervezetekkel együttműködve, másokban a felhasználók által a Google Mapmakeren keresztül végezték el. Az adatbázisba került több száz kilométernyi kerékpáros útvonalat felhasználva alakult ki a Google új szolgáltatása

 Screenshot 2013-05-23-16-40-28

A Google Maps bringás üzemmódban igyekszik elkerülni a forgalmasabb utakat, és kihasználja az útirányba eső kerékpárutakat és sávokat. A várható érkezési időt kalkulálásánál figyelembe veszi a terepviszonyokat, az úttípust és a kanyarok számát. Akár a navigációkból ismert beszéd alapú navigáció is bekapcsolható. (Bár ha belegondolunk ez nem egy nyerő opció. Hiszen ezt a forgalom zajában nehezen hallhatjuk, fülhallgatóval kerekezni városba igen balesetveszélyes.)

Forrás: http://googlepolicyeurope.blogspot.co.uk