Kérjük támogasd azzal az oldalt, hogy a reklámblokkolókat kikapcsolod. Köszönjük!

Balaton kerülés 360 km-en keresztül
  Ez az igazi Balaton kör.
Hogyan kerüljük meg a Balatont kezdőként?
Tanácsok kezdő túrakerékpárosoknak.
Vár Palócföld! 4/4
  Várnak a Mátra ösvényei.
Vár Palócföld! 4/3
  A Cserhátban jártunk.
Vár Palócföld! 4/1
 Szeretnél teljesen feltáratlan vidéket megismerni, itt a szomszédban?
prev
next

bn01Bemutatkozik a Bringa Naptár

Mint korábban hírt adtunk róla stratégiai megállapodást kötöttünk a Bringa Naptárral, kerékpáros eseményeket gyűjtő weboldallal. Így a holkerékpározzak.hu fő menüjében megjelent egy új fülecske, ami közvetlenül a Bringa Naptárra mutat. Azoknak akik eddig nem ismerték ezt az oldalt szeretnénk bemutatni ezt.

Mi is ez az oldal?

  • Röviden: egy kerékpáros eseménynaptár.
  • Kicsit bővebben: egy olyan oldal, amely azt a célt tűzte ki maga elé, hogy összegyűjtse a magyarországi és a magyar szempontból releváns kerékpáros eseményeket, legyen szó versenyről, túráról, felvonulásról vagy bármi más bringás eseményről.

Az interneten több helyen is találni verseny- és túranaptárakat egyaránt, de ezek egyikéről sem mondható el, hogy teljes lenne, mindből hiányzik ez-az, némelyik csak egy adott szakág eseményeit gyűjti össze, hiányos, mert nem frissítik rendesen, vagy csak az esemény időpontja szerepel benne, de nincs link a hivatalos kiíráshoz/meghirdetéshez. - Az itt felsoroltak okán álmodta meg Bencsik Gergő ezt az oldalt.

Néhány szó a működésről: a fejlécben található logóra történő kattintással térhetünk vissza a főoldalra, ami mindig az adott hónap összes eseményét listázza ki, van egy kereső mező is a felső barna sávban, amivel esemény nevére lehet keresni. A zöld és narancssárga sáv menüpontjaival listázhatjuk, hogy épp mit szeretnénk látni, azt hogy éppen mi van kiválasztva azt egyrészt jelzi a link fehérsége, valamint az alatta lévő sávban látható szövegesen is. Egy esemény nevére kattintva jobbra megnyílik annak adatlapja, mely tartalmazza a fontosabb információkat és egy linket a hivatalos kiíráshoz. Ha ez még hiányos, akkor az azért van mert egyelőre nem áll rendelkezésre több információ, de ahogy közelebb kerülünk időben az adott eseményhez, úgyis több infó lesz róla és az természetesen ide is bekerül.

 bringanaptár

A honlap bárki számára (mindenféle regisztráció nélkül), lehetőséget ad esemény ajánlására, így ha valakinek tudomása van például egy közelgő versenyről, de nem találja meg itt a honlapon, akkor az "esemény ajánlása" menüpont alatt könnyedén jelezheti ezt.

Figyelem! Az ajánlott esemény nem kerül ki automatikusan, azt előtte valaki mindig átnézi, majd ha minden rendben, akkor bekerül a naptárba.

Reméljük hasznosnak találjátok és örömmel használjátok ezt az oldalt.

Utószó gyanánt

„A Bringa Naptár lassan 1,5 éves pályafutására visszatekintve, mostanra elmondhatom, hogy kezd olyan testet ölteni az egész, amilyet anno elképzeltem, gondolok itt a fokozatosan növekvő látogatottságra, a egyre népesebb és egyre aktívabb facebook közösségre, azokra akik rendszeresen ajánlanak eseményt a Naptárba, no meg persze a pozitív visszajelzésekre, ami azért mindig jól esik. A holkerékpározzak.hu-val való közös munka azt hiszem egy olyan mérföldkő a Bringa Naptár életében, amely úgy gondolom, hogy nem csak nekünk szerkesztőknek előnyös, de Ti is rengeteg pozitívumát érezhetitek majd ennek az együttműködésnek.”

Bencsik Gergő a Bringa Naptár szerkesztője