Kérjük támogasd azzal az oldalt, hogy a reklámblokkolókat kikapcsolod. Köszönjük!

Nyugati Bástya kerékpártúra 3/1
   Korán keltünk, hogy az augusztusi forróságot és a budapesti forgalmat minél jobban elkerüljük.
Bringás filmek
Évek óta gyűjtögetjük a kerékpáros filmeket itt a legfrissebb 27-es lista.
Cateye AMPP lámpacsalád
  2020-ban debütált a Cateye AMPP lámpacsaláddal a felhasználó jól járt, hiszen a fényerősség/ár összehasonlításban a régebbi szériától olcsóbb lett.
Mátrai panoráma túra
  A kedvenc körtúrám a Mátrában
Lazer Coyote bukósisak tartós teszt
  Hét hónap tapasztalatai
prev
next

BAM MK oldalraA Bringázz a munkába! kampányt dicséri blogján a kerékpározás utazó nagykövete, a dán Mikael Colville-Andersen.

Nahát, ezek a magyarok megint megmutatták a nagyvilágnak, hogy ők a legjobbak a kerékpározás előmozdításában. Íme, itt a Magyar Kerékpárosklub legújabb filmje, a "Bringázz a munkába"

 

 

A nem kormányzati kerékpáros szervezet rendszeres kapcsolatban áll a Young & Rubicam reklámcéggel, amely már készített néhány ilyen jellegű kerékpáros filmet. Sokan tanulhatnának belőle az unalmas bringaapostolok közül! A kulcsszó a tömegek megszólítása. Beszéljünk „városi bringázásról”, és elérünk 99 százalékot. Egyszerűsítsük le az egészet a városi kerékpározásra, ahelyett, hogy agyonbonyolítanánk.

A Magyar Kerékpárosklub emberei jól tudják, hogy rétegmarketinggel nem lehet tömegterméket eladni. A világ sok hasonló szervezetétől eltérően, -amelyek szemlátomást csakis arra törekszenek, hogy új tagokat toborozzanak a szervezetükbe,- a magyarok a nagy egészet nézik, és azzal foglalkoznak évről-évre.

Adjuk hozzá ehhez a budapesti aktivistákat, akik, felkarolják a városi tömegkerékpározást, és másokkal együttműködve dolgoznak a célért. Miután éveken keresztül megrendezték a világ legnagyobb és leglenyűgözőbb crictical mass felvonulását, tavaly a rendezők átadták a stafétabotot a Magyar Kerékpáros Klubnak és a Bringás Reggelinek – azzal, hogy most már magasabb szintre kell lépni a városban.

Vannak más városok is, amelyek elkapták a fonalat, de ahogy itt látható a magyarok munkája azonban világszerte a kerékpározásra ösztönzés etalonja marad.