Kérjük támogasd azzal az oldalt, hogy a reklámblokkolókat kikapcsolod. Köszönjük!

Bringás filmek
Évek óta gyűjtögetjük a kerékpáros filmeket itt a legfrissebb 27-es lista.
Cateye AMPP lámpacsalád
  2020-ban debütált a Cateye AMPP lámpacsaláddal a felhasználó jól járt, hiszen a fényerősség/ár összehasonlításban a régebbi szériától olcsóbb lett.
Mátrai panoráma túra
  A kedvenc körtúrám a Mátrában
Lazer Coyote bukósisak tartós teszt
  Hét hónap tapasztalatai
Menetpróba: Bulls Lacuba Evo 5F
  Agyváltós PEDELEC próbálgatás
prev
next

kerekpartolvajA debreceni Tolvajkergetők lekapcsolták a megye valószínűleg legpechesebb kerékpártolvaját.

A kerékpárt szombat este helyezték ki, és már másnap kora reggel érkezett a riasztás, hogy a bringa mozog. Az ágyukból kipattanó srácok rekordidő alatt, 40 perccel a riasztás után érték utol az elkövetőt.

Sokat nem kellett bajlódniuk a megállításával, mert megtette azt egy arra járó rendőrjárőr, akiknek gyanús volt a drága kerékpáron világítás nélkül tekerő, szemmel láthatóan ittas fiatalember. Először csak közlekedési szabálysértésért akarták megbírságolni, ám a beérkező csapat jelezte, hogy bizony más is van itt.

A 20 éves, hajdúhadházi illetőségű Jónás Sándor próbálta tagadni a lopást, és "papírokat" követelt annak bizonyítására, hogy a kerékpár valóban a fiúké, ám sokadik pechjére volt náluk ilyen papír.

Jónás ekkor azt állította, hogy a kerékpárt az Arany Bika szálló előtt adta oda neki bizonyos Szilágyi Imre, aki a bátyja. Ezt a SpyBike által rajzolt térképpel azonnal meg tudták cáfolni.

Jónás Sándort a Debreceni Rendőrkapitányság 72 órára bűnügyi őrizetbe vette. A bűncselekmény ugyan csak kisebb értékre elkövetett lopás, de zártöréssel, így három évig terjedő szabadságvesztéssel sújtható. Eddigi tapasztalataink szerint a debreceni bírók előszeretettel osztanak letöltendőt a biciklitolvajoknak, reméljük, ezúttal is így lesz!

Az elfogásról készült videó sajnos elég rossz minőségű, mert a debreceni csapatnak nincs kamerája, csak egy mobiltelefon volt kéznél.