Kérjük támogasd azzal az oldalt, hogy a reklámblokkolókat kikapcsolod. Köszönjük!

Két táska túrázáshoz a New Looxstól
  Ha kicsit ki akarsz tűnni a tömegből.
Keresztül a Dunántúl dombjain és hegyein
  Hungarian (half)Divide élménybeszámoló (2022)
Schwalbe Hurricane tartós teszt
Már több mint 3 000 km a gumiban.
Bikepacking táskák
  Szerkesztőségünkben landolt egy hatalmas csomag, amelyet kibontva bikepacking táskák tömkelege bukkant elő. Most ezeket mutatjuk be nektek.
Bikepacking stílusról kezdőknek
  Soha nem volt még könnyebb "csak úgy elindulni", egy bringával és néhány táskával.
prev
next

bringazz_munkabaTízezren csatlakoztak eddig a szeptember közepe óta tartó "Bringázz a munkába!" kampányhoz.

 


A regisztráltak már egymillió kilométert tettek meg biciklivel, így 190 tonna széndioxidtól kímélték meg a légkört. A szervezők most a vöröskereszttel együtt gyűjtést szerveztek az iszapkárosultak javára.


Az október 22-éig tartó programhoz még mindig érdemes csatlakozni, ráadásul a közösség keddtől a vörösiszap-katasztrófa károsultjain is segíteni kíván: "bringásreggelit" szerveztek, ahol a Magyar Kerékpárosklub és a Magyar Vöröskereszt adománygyűjtőt helyezett el. A munkába kerékpározó támogatók kakaóscsigát kaptak ajándékba.

{reklam}


A szeptember közepe óta tartó kampányhoz eddig csaknem 10 ezren csatlakoztak. Az eltelt időszak alatt a kerékpározók virtuálisan 250-szer megkerülték a Földet, ezzel 23 millió kilokalóriát égettek el, ez körülbelül 89 ezer kakaóscsigából nyerhető energiának felel meg. Az akcióban résztvevők emellett 190 tonna kibocsátott széndioxidtól is megkímélték a légkört.

Forrás: www.boon.hu