Kérjük támogasd azzal az oldalt, hogy a reklámblokkolókat kikapcsolod. Köszönjük!

Bringás filmek
Évek óta gyűjtögetjük a kerékpáros filmeket itt a legfrissebb 27-es lista.
Cateye AMPP lámpacsalád
  2020-ban debütált a Cateye AMPP lámpacsaláddal a felhasználó jól járt, hiszen a fényerősség/ár összehasonlításban a régebbi szériától olcsóbb lett.
Mátrai panoráma túra
  A kedvenc körtúrám a Mátrában
Lazer Coyote bukósisak tartós teszt
  Hét hónap tapasztalatai
Menetpróba: Bulls Lacuba Evo 5F
  Agyváltós PEDELEC próbálgatás
prev
next

Velencei_tMegkezdődött a Velencei-tó vízpótlása, így az idegenforgalmi idény kezdetére a szabályozási sáv felső harmadában lehet a tó vízszintje - közölte a Közép-dunántúli Vízügyi Igazgatóság vezetője kedden az MTI-vel.

Csonki István tájékoztatása szerint a rendkívül csapadékszegény 2011-es és 2012-es évek során a vízszint jelentősen csökkent, 100 centiméteres minimumát 2012. október 13-án érte el. Tavaly december óta több csapadék hullott, így a vízkészlet nőtt, de a tó vízszintje hétfőn is csak 136 centiméter volt, ami négy centiméterrel elmarad a szabályozási minimumtól.

A Közép-dunántúli Vízügyi Igazgatóság hétfőn megkezdte a vízpótlást, a várhatóan április második feléig tartó művelet során a Pátkai-tározót 420 centiméteres vízszintig, a Zámolyi-tározót pedig teljesen leeresztik.

A vízpótlás időszakában a Székesfehérvár-Kisfalud-Dinnyés közötti kerékpárútnak az M7 autópálya keresztezésében lévő szakasza víz alá kerül, ezért a kerékpárosoknak javasolják az újonnan megépült Kisfalud-Pákozd-Sukoró út használatát.

Forrás:MTI