Kérjük támogasd azzal az oldalt, hogy a reklámblokkolókat kikapcsolod. Köszönjük!

Vadászat!
Mikor korlátozzák erdeink látogatását a vadászat miatt?
Keresztül az Északi-középhegységen
   Hungarian (half) Divide élménybeszámoló
Schwalbe Marathon Mondial
  Az igazi mindenes gumi.
Cateye Micro Wireless computer
  Avagy van-e hagyományos kerékpáros computerekre szükség az okostelefonok világában?
Cube Cargo Hybrid
  Egy igazi különlegességet sikerült a tavasszal kipróbálni, amelynek a tapasztalatait megosztom most veletek.
prev
next

413684_355794914519800_1456884934_oA héten hétfőn és kedden vevőtalálkozót rendezett a Csepel Kerékpárgyártó és Forgalmazó ZRT, ahol mi is jelen voltunk.

Két hete kaptam egy meghívót a kerékpárgyár által szervezett vevőtalálkozóra, amit az üzem éves rendszerességgel megrendez partnerei számára.

A vevőtalálkozóra az összeszerelő üzemben került sor, ami jobb díszlet nem is lehet egy ilyen rendezvénynek, hiszen a leállított szalagon különböző készültségi fokon lévő kerékpárok sorakoztak. Megadva a hangulatot a rendezvényhez.

PC030286

Az ajtón belépve egy igazi mini expo fogadott. Külön sátrak alatt ízlésesen elhelyezve a márkák.


A bejáratnál az új Woodlands fogadott. Körbejárva, megcsodálva igen kellemes élmény volt. Ezt a bringát egyébként itthon tervezik és szerelik össze. Szóval nem egy katalógusból kiválasztott matrica váz. Távol-keleten csupán a váz legyártása és fényezése történik. Két változata van a Sport és a Pro, amik nem csak felszereltségben, hanem a váz geometriájában is eltérnek egymástól. Az ára is kellemes meglepetésként hatott rám, mind a 26” mind a 29” kategóriában.

Következő sátor alatt a Csepel Royal termékcsalád volt látható. A kiállítási állványuk szemet gyönyörködtető ízlésesen kitalált csoda. A nagy sikerű városi bringának megjött a női változata, ami egy régi váz modernizált változata. Emlékeztek a Csepel Sirályra? Az a váz született újjá. A bringák új kovácsolt papucsokat kaptak, és idei évtől új színekben pompáznak.

PC030289

Tovább haladva hosszú sorokban pompáztak a városi, és trekking bringák, sok új modellben sok elképzelés öltött formát, igen kedvező áron.

A Stringbike standján megcsodálhattuk Szőnyi Ferenc karbon országútiját, amellyel tavaly sikeresen teljesítette a Race Across America versenyt. Mellette hopá! két e- Stringbike.

A sort az egyszerűbb kerékpárok zárták, amelyek inkább a napi közlekedést szolgálják, mint a szabadidős tevékenységet.

PC030284

A termet körbejárva megérkeztünk az előadások színhelyéhez. A fenti körképet végigolvasva remélem hiányérzetetek van, sok-sok megválaszolatlan kérdéssel? Jelzem, szándékosan hagytam űrt. A Bringaexpón menjetek és nézzétek meg Csepelék standját. Ott minden kérdésetekre választ fogtok kapni.

A nézelődést egy előadás követett, amin sok érdekeset megtudtunk. Egyrészt szeretném mindenkivel tudatni névváltozás történt. A Schwinn-Csepel Kerékpárgyártó és -forgalmazó Zrt. nevéből elhagyva a Schwinn-t. Csepel Kerékpárgyártó és -forgalmazó Zrt néven fut tovább.

PC030281

Szó volt a Csepel márkanév bevezetéséről, amely hosszas tervezési folyamat után 3 éve történt meg. Sikeréről annyit, hogy Csepel bringát (Egyenlőre csak a Royalt.), Európa szinte minden országában lehet kapni, sőt igen sikeres. A külföldiek kicsit nehezen mondják ki a nevét, de majd megtanulják!

Megtudtuk mennyi új fejlesztés és innováció indul ez évtől, ami már a kerékpártípusok számának növekedéséből, új márkák bevezetéséből is leszűrhető. Válság van, de fejlesztünk! Ez azért mond valamit.

Bemutatták a kerékpár márkákat. Újakat és régieket. Fentebb már meséltem ezekről.

Az előadás után a termék managerek sátraikhoz vonultak és minden kérdésünkre választ adtak.

Az eseményt egy helyben főzött babgulyás koronázta meg.