Kérjük támogasd azzal az oldalt, hogy a reklámblokkolókat kikapcsolod. Köszönjük!

Vadászat!
Mikor korlátozzák erdeink látogatását a vadászat miatt?
Keresztül az Északi-középhegységen
   Hungarian (half) Divide élménybeszámoló
Schwalbe Marathon Mondial
  Az igazi mindenes gumi.
Cateye Micro Wireless computer
  Avagy van-e hagyományos kerékpáros computerekre szükség az okostelefonok világában?
Cube Cargo Hybrid
  Egy igazi különlegességet sikerült a tavasszal kipróbálni, amelynek a tapasztalatait megosztom most veletek.
prev
next

regisztracio_008A Kecskeméti Rendőrkapitányság az idén sorszámmal ellátott matricákat bocsátott ki, mely jelzi, hogy a bicikli rendőrségen regisztrált.

A program célja az, hogy a matricával ellátott bicikliről az esetleges tolvaj már messziről lássa, hogy azt a rendőrség nyilvántartásba vette, így a tulajdonos nagyobb biztonságban tudhassa kétkerekűjét.

A Kecskeméti Rendőrkapitányság 2009-ben indította útjára kerékpár-regisztrációs programját, melynek keretében a kecskeméti kerékpár-tulajdonosoknak lehetőségük van személyes adataik rögzítése mellet járművük típusát, alvázszámát a rendőrségen regisztrálni, úgy, hogy eközben a biciklikről fénykép is készül.

Eddig közel 700-an regisztráltak a program keretében. A Kecskeméti Rendőrkapitányság azl idén sorszámmal ellátott matricákat bocsátott ki, mely a jövőben a kerékpárok vázára ragasztva, jól látható helyen jelzi, hogy a bicikli rendőrségen regisztrált. A Print 2000 Nyomda Kft. azzal támogatja a regisztrációs-programot, hogy az első 1000 db. matricát ingyen gyártotta le.

regisztracio_002

A Kecskeméti Rendőrkapitányságon minden hónap 1. és 3. keddjén 13.00 óra és 15.00 óra között a rendőrség II.-es kapujánál várják az új regisztrálókat és járműveiket, illetve arra kérik a már regisztrációval rendelkező kerékpár-tulajdonosokat, hogy biciklijükkel, és a regisztrációs lappal együtt a matrica felhelyezése céljából jöjjenek el a rendőrségre a fenti időben, hiszen ők a korábbi regisztrációs számnak megfelelő matricát fogják megkapni.

Forrás: Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság