Kérjük támogasd azzal az oldalt, hogy a reklámblokkolókat kikapcsolod. Köszönjük!

Visegrádi 8-as
  80 km-t tekertünk a Visegrádi-hegység aszfaltos útjain.
Zefal Z Sealant defektgátló folyadék.
  Ha nem akarsz sokat foglalkozni a defekttel, kell valami védelem. Nálam ez az idén bizonyított!
Két táska túrázáshoz a New Looxstól
  Ha kicsit ki akarsz tűnni a tömegből.
Keresztül a Dunántúl dombjain és hegyein
  Hungarian (half)Divide élménybeszámoló (2022)
prev
next

kerekpartura_aosta_P1010495Hosszas kutatómunka után új almenüpont került az oldalon bevezetésre.

A holkerékpározzak.hu csapata elkötelezett híve az ismerd meg hazádat kerékpáron eszmének. Korábban egy cikksorozatban bemutattuk Magyarország jelentősebb jelvényszerző kerékpáros túramozgalmait.

Ezek a túrák a fenti eszméknek teljes mértékben megfelelnek, így úgy gondoljuk érdemes ezeket népszerűsíteni. Ezért született meg a Túramozgalmak almenüpont a Kerékpártúra ajánlatok menüben.

HK_uj_almenu

Célunk itt megjeleníteni az összes jelvényszerző túrát, amelynek teljesítését kerékpáron is elismerik. A túrákat egyenlőre nem csoportosítjuk, kategorizáljuk, de a későbbiekben, ahogy számuk nőni fog, a könnyebb keresés érdekében megtesszük.

logoV3Sok útvonalhoz a túra kiírók nem ajánlanak útvonalat. Ezekben az esetekben mi készítünk el egyet, amelyen célszerű lehet végighaladni. Sajnos sok esetben a kiíró szervezet olyan utat jelöl ki, amely gépjármű forgalma a kerékpározást nem teszi könnyűvé. Itt kérjük a közösség segítségét, hogy hozzászólásaitokkal ezeket feltérképezhessük, és a nyomvonalat másfelé jelölve biztonságossá tehessük ezeket a túrákat. Vagy ha nagyon veszélyes ezt a kiírókkal, illetve túrázókkal közölhessük.