Kérjük támogasd azzal az oldalt, hogy a reklámblokkolókat kikapcsolod. Köszönjük!

Látni és látszani. Nappal is!
  Az hogy te látsz, nem jelenti azt, hogy téged is látnak.
Okostelefon a balszerencsés bringás védelmében
   Ha egyedül tekersz, ott az esély egy olyan balesetre, amikor senki nem tudja rólad, hol és milyen állapotban fekszel.
Nyugati Bástya kerékpártúra 3/1
   Korán keltünk, hogy az augusztusi forróságot és a budapesti forgalmat minél jobban elkerüljük.
Bringás filmek
Évek óta gyűjtögetjük a kerékpáros filmeket itt a legfrissebb 27-es lista.
prev
next

Bam2011A szegedi kerékpár tulajdonosoknak 2012. november 8-án 09:00-16:00 közötti időben a Szegedi Rendőrkapitányság épületében lehetőségük nyílik bringájuk regisztrálására.

A Szegedi Rendőrkapitányság a Magyar Kerékpárosklub szegedi szervezetével együttműködve 2008. szeptemberében indította el a „Szegedi Kerékpár Regisztrációs Programot”, melynek célja, a növekvő számú kerékpár-eltulajdonítások megelőzése, azok számának visszaszorítása és a felderített esetek kapcsán megtalált kerékpárok beazonosítása továbbá az, hogy a Szegeden forgalomban lévő kerékpárok nagy része tulajdonoshoz köthetően nyilvántartásba kerüljön.

A Program kapcsán most ismételten lehetősége nyílik a szegedi kerékpár tulajdonosoknak 2012. november 8-án 09:00-16:00 közötti időben, valamint ezt követően minden hónap második csütörtökjén 09:00-16:00 között a Szegedi Rendőrkapitányság épületében (Szeged, Párizsi krt. 16-22. szám) arra, hogy önkéntes adatközléssel nyilatkozzanak kerékpárjuk és saját adataik tekintetében. Az általuk kitöltött adatlap tartalmazza a tulajdonos adatait, elérhetőségét, a kerékpár vázszámát és a beazonosítást segítő egyéb adatokat (típus, márka, szín, felszereltség, stb.)

Ezeket az adatokat a továbbiakban a Magyar Kerékpárosklub tárolja, és a Szegedi Rendőrkapitányság hivatalos megkeresésére a szükséges adatokat rendelkezésre bocsátja.

A regisztrálás alkalmával a kerékpárok mindegyikére egy biztonsági matrica kerül a homlokcső mögé, jól látható helyre, ami vizuálisan megjeleníti a regisztráció tényét.

Forrás:CSONGRÁD MRFK SAJTÓSZOLGÁLATA