Kérjük támogasd azzal az oldalt, hogy a reklámblokkolókat kikapcsolod. Köszönjük!

Teszt: Lazer Roller + Net bukósisak
  Figyi ez ár/értékben nagyon jó!
Jajj KULLANCS!!! Mit csináljak?
A kullancs talán a legközismertebb "rovarok" egyike, amelyet tévhitek öveznek.
Gravel túra a Velencei tó körül.
  Egy szuper 70 km-es karika a térségben.
Képriport a Budai-hegység MTB kerékpáros körtúráról
  Egy vagány útvonalon fedeztem fel a Buda környéki hegyeket.
Kerékpárlánc waxolása 3. rész
  Hogyan kell bánni a waxolt lánccal.
prev
next

Bam2011A szegedi kerékpár tulajdonosoknak 2012. november 8-án 09:00-16:00 közötti időben a Szegedi Rendőrkapitányság épületében lehetőségük nyílik bringájuk regisztrálására.

A Szegedi Rendőrkapitányság a Magyar Kerékpárosklub szegedi szervezetével együttműködve 2008. szeptemberében indította el a „Szegedi Kerékpár Regisztrációs Programot”, melynek célja, a növekvő számú kerékpár-eltulajdonítások megelőzése, azok számának visszaszorítása és a felderített esetek kapcsán megtalált kerékpárok beazonosítása továbbá az, hogy a Szegeden forgalomban lévő kerékpárok nagy része tulajdonoshoz köthetően nyilvántartásba kerüljön.

A Program kapcsán most ismételten lehetősége nyílik a szegedi kerékpár tulajdonosoknak 2012. november 8-án 09:00-16:00 közötti időben, valamint ezt követően minden hónap második csütörtökjén 09:00-16:00 között a Szegedi Rendőrkapitányság épületében (Szeged, Párizsi krt. 16-22. szám) arra, hogy önkéntes adatközléssel nyilatkozzanak kerékpárjuk és saját adataik tekintetében. Az általuk kitöltött adatlap tartalmazza a tulajdonos adatait, elérhetőségét, a kerékpár vázszámát és a beazonosítást segítő egyéb adatokat (típus, márka, szín, felszereltség, stb.)

Ezeket az adatokat a továbbiakban a Magyar Kerékpárosklub tárolja, és a Szegedi Rendőrkapitányság hivatalos megkeresésére a szükséges adatokat rendelkezésre bocsátja.

A regisztrálás alkalmával a kerékpárok mindegyikére egy biztonsági matrica kerül a homlokcső mögé, jól látható helyre, ami vizuálisan megjeleníti a regisztráció tényét.

Forrás:CSONGRÁD MRFK SAJTÓSZOLGÁLATA