Kérjük támogasd azzal az oldalt, hogy a reklámblokkolókat kikapcsolod. Köszönjük!

Cateye AMPP lámpacsalád
  2020-ban debütált a Cateye AMPP lámpacsaláddal a felhasználó jól járt, hiszen a fényerősség/ár összehasonlításban a régebbi szériától olcsóbb lett.
Mátrai panoráma túra
  A kedvenc körtúrám a Mátrában
Lazer Coyote bukósisak tartós teszt
  Hét hónap tapasztalatai
Menetpróba: Bulls Lacuba Evo 5F
  Agyváltós PEDELEC próbálgatás
Kréta kerékpáros körtúra 2020 nyarán 1.rész
  Aki Krétára jön nyaralni, de nem mozdul ki Irkálóból, az baromi nagy hülyeséget csinál.
prev
next

Bam2011A szegedi kerékpár tulajdonosoknak 2012. november 8-án 09:00-16:00 közötti időben a Szegedi Rendőrkapitányság épületében lehetőségük nyílik bringájuk regisztrálására.

A Szegedi Rendőrkapitányság a Magyar Kerékpárosklub szegedi szervezetével együttműködve 2008. szeptemberében indította el a „Szegedi Kerékpár Regisztrációs Programot”, melynek célja, a növekvő számú kerékpár-eltulajdonítások megelőzése, azok számának visszaszorítása és a felderített esetek kapcsán megtalált kerékpárok beazonosítása továbbá az, hogy a Szegeden forgalomban lévő kerékpárok nagy része tulajdonoshoz köthetően nyilvántartásba kerüljön.

A Program kapcsán most ismételten lehetősége nyílik a szegedi kerékpár tulajdonosoknak 2012. november 8-án 09:00-16:00 közötti időben, valamint ezt követően minden hónap második csütörtökjén 09:00-16:00 között a Szegedi Rendőrkapitányság épületében (Szeged, Párizsi krt. 16-22. szám) arra, hogy önkéntes adatközléssel nyilatkozzanak kerékpárjuk és saját adataik tekintetében. Az általuk kitöltött adatlap tartalmazza a tulajdonos adatait, elérhetőségét, a kerékpár vázszámát és a beazonosítást segítő egyéb adatokat (típus, márka, szín, felszereltség, stb.)

Ezeket az adatokat a továbbiakban a Magyar Kerékpárosklub tárolja, és a Szegedi Rendőrkapitányság hivatalos megkeresésére a szükséges adatokat rendelkezésre bocsátja.

A regisztrálás alkalmával a kerékpárok mindegyikére egy biztonsági matrica kerül a homlokcső mögé, jól látható helyre, ami vizuálisan megjeleníti a regisztráció tényét.

Forrás:CSONGRÁD MRFK SAJTÓSZOLGÁLATA