Kérjük támogasd azzal az oldalt, hogy a reklámblokkolókat kikapcsolod. Köszönjük!

Zefal Z Sealant defektgátló folyadék.
  Ha nem akarsz sokat foglalkozni a defekttel, kell valami védelem. Nálam ez az idén bizonyított!
Két táska túrázáshoz a New Looxstól
  Ha kicsit ki akarsz tűnni a tömegből.
Keresztül a Dunántúl dombjain és hegyein
  Hungarian (half)Divide élménybeszámoló (2022)
Schwalbe Hurricane tartós teszt
Már több mint 3 000 km a gumiban.
Bikepacking táskák
  Szerkesztőségünkben landolt egy hatalmas csomag, amelyet kibontva bikepacking táskák tömkelege bukkant elő. Most ezeket mutatjuk be nektek.
prev
next

Bam2011A szegedi kerékpár tulajdonosoknak 2012. november 8-án 09:00-16:00 közötti időben a Szegedi Rendőrkapitányság épületében lehetőségük nyílik bringájuk regisztrálására.

A Szegedi Rendőrkapitányság a Magyar Kerékpárosklub szegedi szervezetével együttműködve 2008. szeptemberében indította el a „Szegedi Kerékpár Regisztrációs Programot”, melynek célja, a növekvő számú kerékpár-eltulajdonítások megelőzése, azok számának visszaszorítása és a felderített esetek kapcsán megtalált kerékpárok beazonosítása továbbá az, hogy a Szegeden forgalomban lévő kerékpárok nagy része tulajdonoshoz köthetően nyilvántartásba kerüljön.

A Program kapcsán most ismételten lehetősége nyílik a szegedi kerékpár tulajdonosoknak 2012. november 8-án 09:00-16:00 közötti időben, valamint ezt követően minden hónap második csütörtökjén 09:00-16:00 között a Szegedi Rendőrkapitányság épületében (Szeged, Párizsi krt. 16-22. szám) arra, hogy önkéntes adatközléssel nyilatkozzanak kerékpárjuk és saját adataik tekintetében. Az általuk kitöltött adatlap tartalmazza a tulajdonos adatait, elérhetőségét, a kerékpár vázszámát és a beazonosítást segítő egyéb adatokat (típus, márka, szín, felszereltség, stb.)

Ezeket az adatokat a továbbiakban a Magyar Kerékpárosklub tárolja, és a Szegedi Rendőrkapitányság hivatalos megkeresésére a szükséges adatokat rendelkezésre bocsátja.

A regisztrálás alkalmával a kerékpárok mindegyikére egy biztonsági matrica kerül a homlokcső mögé, jól látható helyre, ami vizuálisan megjeleníti a regisztráció tényét.

Forrás:CSONGRÁD MRFK SAJTÓSZOLGÁLATA

Olvastad már?