Kérjük támogasd azzal az oldalt, hogy a reklámblokkolókat kikapcsolod. Köszönjük!

Nyugati Bástya kerékpártúra 3/1
   Korán keltünk, hogy az augusztusi forróságot és a budapesti forgalmat minél jobban elkerüljük.
Bringás filmek
Évek óta gyűjtögetjük a kerékpáros filmeket itt a legfrissebb 27-es lista.
Cateye AMPP lámpacsalád
  2020-ban debütált a Cateye AMPP lámpacsaláddal a felhasználó jól járt, hiszen a fényerősség/ár összehasonlításban a régebbi szériától olcsóbb lett.
Mátrai panoráma túra
  A kedvenc körtúrám a Mátrában
prev
next

kerekpar-ltnyA kerékpározást népszerűsítő kezdeményezést hirdetett meg Tarnai Richárd Pest megyei kormánymegbízott a kormányhivatalok, a minisztériumok és az állami hivatalok dolgozóinak.

A kormánymegbízott keddi budapesti sajtótájékoztatóján közölte: a Két keréken a hivatalba elnevezésű program célja, hogy ösztönözzék a kerékpáros közlekedésre a hivatali dolgozókat, emellett pedig arra is felhívta a figyelmet, hogy egy tároló létesítése mindössze néhány tízezer forintba kerül.

Hozzátette, hogy a kerékpáros vagy rolleres közlekedés nemcsak az egészséges életmód miatt fontos, hanem enyhíti a belváros közlekedési gondjait is. Tarnai Richárd - aki kerékpárral érkezett - a kezdeményezés népszerűsítéséhez a rollerrel érkező Illés Zoltán környezetvédelmi államtitkár támogatását kérte, akinek egy felhívást nyújtott át. Az államtitkár a rendezvényen ugyancsak kiemelt fontosságúnak nevezte, hogy többen közlekedjenek kerékpárral, jelezve, ez hozzájárul az egészségmegőrzéshez és a klímaváltozás hatásainak csökkentéséhez. Illés Zoltán bejelentette azt is: szorgalmazza, hogy helyezzenek el a Parlament és a Képviselői Irodaház előtt 250-300 kerékpárt, amelyeket a képviselők és az Országgyűlés munkatársai egy kóddal használhatnának.

Forrás:MTI