Kérjük támogasd azzal az oldalt, hogy a reklámblokkolókat kikapcsolod. Köszönjük!

Nyugati Bástya kerékpártúra 3/1
   Korán keltünk, hogy az augusztusi forróságot és a budapesti forgalmat minél jobban elkerüljük.
Bringás filmek
Évek óta gyűjtögetjük a kerékpáros filmeket itt a legfrissebb 27-es lista.
Cateye AMPP lámpacsalád
  2020-ban debütált a Cateye AMPP lámpacsaláddal a felhasználó jól járt, hiszen a fényerősség/ár összehasonlításban a régebbi szériától olcsóbb lett.
Mátrai panoráma túra
  A kedvenc körtúrám a Mátrában
prev
next

kerekparosok_vonatonNagy befogadóképességű kerékpárszállító kocsik közlekednek Zalaegerszegig ahonnan már csak egy ugrás az Őrség, vagy a Fertő-tó.

Az utasok igényeinek megfelelve, a Budapest–Győr–Zalaegerszeg vonalon nagy befogadóképességű 30 férőhelyes kerékpárszállító kocsit közlekedtet a MÁV-START.

A szolgáltatásfejlesztést az indokolta, hogy egyre többen kirándulnak biciklivel és vonattal az Őrségbe és a fertő tóhoz.

Az őrség , amely kiváló terep a lankásabb dombokat kedvelő kerékpárosoknak.Festői környezetben, számos látnivaló (pl. pityerszeri skanzen Szalafőn) várja a tekerni vágyókat. A hosszabb távra kerekezők és a hegyeket kedvelő bringások pedig átmehetnek akár Szlovéniába is.

mav_start

A főváros felől a Fertő tóhoz vonattal utazók számára is kiszámíthatóságot jelent a szolgáltatásfejlesztés.

A Fertő tó kiváló úti cél a vízparti üdülésre és a kirándulni vágyóknak, a környéket érdemes kerékpárral bebarangolni és megcsodálni az egyedülálló növény- és állatvilágot. Ehhez kedvezményes, kerékpáros túrajegyet vezetett be a vasúttársaság, amellyel az ország bármely területéről elindulva, a megtett távolságtól függetlenül, 400 forintért lehet a bicikliket szállítani a tóhoz és a tó körül.

A MÁV-START kiemelt céljai között szerepel, hogy az elkövetkező években minden vonatán biztosítani tudja a kerékpárok szállítását, hiszen évente több mint háromszázezren utaznak biciklivel a vonatokon, és ez a szám évről évre nő - olvasható a vasúttársaság közleményében.

A holkerékpározzak.hu-n a Fertő-tó környékén, illetve Zala megyében a linkekre kattintva találsz túra ajánlatokat.