Kérjük támogasd azzal az oldalt, hogy a reklámblokkolókat kikapcsolod. Köszönjük!

Jajj KULLANCS!!! Mit csináljak?
A kullancs talán a legközismertebb "rovarok" egyike, amelyet tévhitek öveznek.
Gravel túra a Velencei tó körül.
  Egy szuper 70 km-es karika a térségben.
Képriport a Budai-hegység MTB kerékpáros körtúráról
  Egy vagány útvonalon fedeztem fel a Buda környéki hegyeket.
Kerékpárlánc waxolása 3. rész
  Hogyan kell bánni a waxolt lánccal.
Képriport a Naprendszer túráról
  Avagy a sülysápi karika.
prev
next

MOLBringaktIngyenes szerviz és tanácsadás a bringaKúton, valamint új, kerékpárosoknak szóló mobilalkalmazás is szerepel a MOL bringaProgramban, amelyet csütörtökön mutattak be Budapesten.

A többi között láncolajozással, váltóbeállítással és általános szakmai tanácsadással várják a biciklivel közlekedőket a bringaKútnak elnevezett helyen az Erzsébet téri Akvárium Klubnál októberig minden nap 12 és 24 óra között - közölte Pánczél Andrea, a MOL magyarországi kommunikációs igazgatója a sajtó képviselőinek rendezett budapesti tájékoztatón.

A program alapjait a MOL 125 benzinkútján tavaly áprilisban megnyitott bringaPontok jelentik, ahol a kerékpározáshoz szükséges alapvető eszközök, szerszámkészlet, egyes helyeken biciklimosó és pihenő is a kerékpárosok rendelkezésére áll.

Az igazgató tájékoztatása szerint az idei nagy fesztiválokon és a Tihany melletti kerékpárúton is lesz bringaMentő, ahol szükség esetén szervizzel és szaktanácsadással is segítik a kerékpárosokat, a balatoni helyszínen hétvégenként 10 és 18 óra között.

A fesztiválokra biciklikölcsönzőket és -tárolókat is telepítenek.

A program idei újdonsága az a mobilalkalmazás, amely térképen jelzi a kerékpárosok által megtett útvonal fontosabb adatait, ezen túlmenően pedig segít összegyűjteni a minőségi túraútvonalakat, és megosztani az azokkal kapcsolatos tapasztalatokat a többi biciklissel. Az applikáció Android és iOS operációs rendszereken működik, leölthető a Google Playből és az Apple App Store-jából.

További részleteket a programról a www.molbringaprogram.hu oldalon olvashatnak az érdeklődők.