Kérjük támogasd azzal az oldalt, hogy a reklámblokkolókat kikapcsolod. Köszönjük!

Cateye AMPP lámpacsalád
  2020-ban debütált a Cateye AMPP lámpacsaláddal a felhasználó jól járt, hiszen a fényerősség/ár összehasonlításban a régebbi szériától olcsóbb lett.
Mátrai panoráma túra
  A kedvenc körtúrám a Mátrában
Lazer Coyote bukósisak tartós teszt
  Hét hónap tapasztalatai
Menetpróba: Bulls Lacuba Evo 5F
  Agyváltós PEDELEC próbálgatás
Kréta kerékpáros körtúra 2020 nyarán 1.rész
  Aki Krétára jön nyaralni, de nem mozdul ki Irkálóból, az baromi nagy hülyeséget csinál.
prev
next

BKVHajJúlius 1-től indulhat a BKV hajójárata a Dunán. A hajók reggel 7 és este 7 között csúcsidőben 20 percenként, egyébként pedig óránként járnak majd.

A hajójáratok munkanapokon Budapest-bérlettel, napijeggyel és 400 forintos, helyszínen váltott vonaljeggyel is igénybe vehetők, hétvégén viszont csak vonaljeggyel lehet utazni a hajókon, a kerékpárokra pedig külön, szintén 400 forintos jegyet kell venni. A 6 éven aluliak és a 65 éven felüliek ingyen vehetik igénybe a szolgáltatást.

A hajók menetideje egészen pontosan 46 perc, illetve 58 perc lesz, attól függően, hogy épp melyik irányba utaztok. A hajójárat összesen nyolc helyen köt ki. Íme a lista: Meder utca, Jászai Mari tér, Batthyány tér, Petőfi tér, Boráros tér, Újpest, Árpád híd, Haller utca. A járat a jégzajlás időszakát kivéve egész évben üzemel majd.

Tárgyalnak egy Visegrád és Százhalombatta között működő gyorshajójárat indításáról is -ez számunkra kerékpárosoknak izgalmas terv-, ami elsősorban az ingázóknak lenne jó, hiszen így kikerülhetnék a bosszantó csúcsforgalmat.