Kérjük támogasd azzal az oldalt, hogy a reklámblokkolókat kikapcsolod. Köszönjük!

Vadászat!
Mikor korlátozzák erdeink látogatását a vadászat miatt?
Keresztül az Északi-középhegységen
   Hungarian (half) Divide élménybeszámoló
Schwalbe Marathon Mondial
  Az igazi mindenes gumi.
Cateye Micro Wireless computer
  Avagy van-e hagyományos kerékpáros computerekre szükség az okostelefonok világában?
Cube Cargo Hybrid
  Egy igazi különlegességet sikerült a tavasszal kipróbálni, amelynek a tapasztalatait megosztom most veletek.
prev
next

BKVHajJúlius 1-től indulhat a BKV hajójárata a Dunán. A hajók reggel 7 és este 7 között csúcsidőben 20 percenként, egyébként pedig óránként járnak majd.

A hajójáratok munkanapokon Budapest-bérlettel, napijeggyel és 400 forintos, helyszínen váltott vonaljeggyel is igénybe vehetők, hétvégén viszont csak vonaljeggyel lehet utazni a hajókon, a kerékpárokra pedig külön, szintén 400 forintos jegyet kell venni. A 6 éven aluliak és a 65 éven felüliek ingyen vehetik igénybe a szolgáltatást.

A hajók menetideje egészen pontosan 46 perc, illetve 58 perc lesz, attól függően, hogy épp melyik irányba utaztok. A hajójárat összesen nyolc helyen köt ki. Íme a lista: Meder utca, Jászai Mari tér, Batthyány tér, Petőfi tér, Boráros tér, Újpest, Árpád híd, Haller utca. A járat a jégzajlás időszakát kivéve egész évben üzemel majd.

Tárgyalnak egy Visegrád és Százhalombatta között működő gyorshajójárat indításáról is -ez számunkra kerékpárosoknak izgalmas terv-, ami elsősorban az ingázóknak lenne jó, hiszen így kikerülhetnék a bosszantó csúcsforgalmat.