Kérjük támogasd azzal az oldalt, hogy a reklámblokkolókat kikapcsolod. Köszönjük!

Cateye AMPP lámpacsalád
  2020-ban debütált a Cateye AMPP lámpacsaláddal a felhasználó jól járt, hiszen a fényerősség/ár összehasonlításban a régebbi szériától olcsóbb lett.
Mátrai panoráma túra
  A kedvenc körtúrám a Mátrában
Lazer Coyote bukósisak tartós teszt
  Hét hónap tapasztalatai
Menetpróba: Bulls Lacuba Evo 5F
  Agyváltós PEDELEC próbálgatás
Kréta kerékpáros körtúra 2020 nyarán 1.rész
  Aki Krétára jön nyaralni, de nem mozdul ki Irkálóból, az baromi nagy hülyeséget csinál.
prev
next

EmpamoKerszEMPAMO, emlékeztek még rájuk? Nem? Segítek. 2010 szeptemberében a Crirical Mass felvonulás után:

"Nem pedig az elektromos autókhoz képest mindenképpen környezetszennyező, alternatívát nem kínáló, szállításra és távolsági közlekedésre alkalmatlan kerékpározást erőltetni.." Bővebb bejegyzés ITT.

No gondolom így már sokaknak meg van. A velük folytatott értelmetlen levelezést közkincsé tettem a fórumunkban. Olvassátok el, tanulságos és szerez majd néhány vidám percet. Közvetlen link ITT!

Szóval a fent nevezett szervezet és az autós szövetség most, hogy porondon van ismét a KRESZ módosítás beadták a saját javaslatukat, amelyben természetesen gondoltak ránk is. Az alábbiakban olvashatjátok az MTI közléséban.

„A forgalomban közlekedő kerékpárosokat is egyenlően kell elbírálni a gépjárművezetőkkel. ( amint a húsvéti ellenőrzés is mutatta, jóval nagyobb számban voltak kerékpárosok ittas vezetők, mint az autósok. És ha arányosítjuk az autók számával a bringások számát, sajnos vezetik a baleseti statisztikát is.)

Kerékpár: A kerékpárosoknak legyen kötelező újra a jobbra tartás! (ne kóvájoghassanak a sávok közepén) A forgalomban közlekedő kerékpárosoknak kötelező kresz vizsga, ha nincs jogosítványuk. A munkát vállaló kerékpárosoknak kötelező azonosító rendszám bevezetése, kötelező évenkénti kresz vizsga és balesetvédelmi oktatás. ( azonosítani lehessen az egyre több szabálytalankodó, és cserben hagyó kerékpárost.) Ahol van kerékpárút, ott a kerékpárosoknak kötelező legyen a használata, ha másképp nincs jelezve. (mint fent írtuk, vezetik a baleseti statisztikákat, és főleg a munkavállaló futárok közlekednek nagyon fegyelmezetlenül.)"

smileKedvenc részem: „A munkát vállaló kerékpárosoknak kötelező azonosító rendszám bevezetése, kötelező évenkénti kresz vizsga és balesetvédelmi oktatás" Hát mit is mondjak? Most sem hazudtolták meg magukat.

Forrás: MTI OS