Kérjük támogasd azzal az oldalt, hogy a reklámblokkolókat kikapcsolod. Köszönjük!

Bringás filmek
Évek óta gyűjtögetjük a kerékpáros filmeket itt a legfrissebb 27-es lista.
Cateye AMPP lámpacsalád
  2020-ban debütált a Cateye AMPP lámpacsaláddal a felhasználó jól járt, hiszen a fényerősség/ár összehasonlításban a régebbi szériától olcsóbb lett.
Mátrai panoráma túra
  A kedvenc körtúrám a Mátrában
Lazer Coyote bukósisak tartós teszt
  Hét hónap tapasztalatai
Menetpróba: Bulls Lacuba Evo 5F
  Agyváltós PEDELEC próbálgatás
prev
next

MarinRobert Buckley, a Marin Bikes elnöke és alapítója eladta a vállalatát a Minestone Limited európai befektetési csoportnak.

Az elnök az ügylettől a márka erősödését várja. Kedvező feltételeket a beruházások, a termékfejlesztések és a marketing terén.

„Továbbra is Novato székhellyel működünk a kaliforniai Marin megyében. A tervezés és a tesztelés is a megszoktott terepen fog zajlani, ahogy az már 25 éve történik. Nagyon várom a cég történetének eme új szakaszát.” - nyilatkozta az elnök.

Az 1986-ban alapított Marin úttörőkén működött a kerékpár tervezésben, a legmodernebb anyagok és a legújabb gyártási folyamatok bevezetésében. Irodái a Tamalpais hegység lábánál vannak, amely köztudottan a MTB szülőföldje volt. Jelenleg a világ több mint 40 országában értékesítik kerékpárjaikat, és nemzetközi képviseletei vannak Kanadában, Svájcban és Tajvanon.

Forrás: bike.eu