Kérjük támogasd azzal az oldalt, hogy a reklámblokkolókat kikapcsolod. Köszönjük!

Nyugati Bástya kerékpártúra 3/1
   Korán keltünk, hogy az augusztusi forróságot és a budapesti forgalmat minél jobban elkerüljük.
Bringás filmek
Évek óta gyűjtögetjük a kerékpáros filmeket itt a legfrissebb 27-es lista.
Cateye AMPP lámpacsalád
  2020-ban debütált a Cateye AMPP lámpacsaláddal a felhasználó jól járt, hiszen a fényerősség/ár összehasonlításban a régebbi szériától olcsóbb lett.
Mátrai panoráma túra
  A kedvenc körtúrám a Mátrában
prev
next

Lego04A LEGO most a kerékpárosokat szeretné megnyerni magának új tervével, amely a Downhill világába juttatja el a vásárlót.

A Lego Downhill Racing doboza egy teljes készletet rejt a két versenyzővel (Sam Hill és Brendan Fairclough személyében), ugratóval, célkapuval, bringákkal és bukósisakkal. A kerékpár meg Specialized Demo, amelybe egy Rock Shox Boxxer teleszkóp került.

Lego02 Lego03

Mielőtt észvesztve rohannál egy ilyen készletet venni, sajnos közölnöm kell, hogy az idei karácsonyi ajándékozásból ez kimarad. A játékkészlet egyenlőre csak terv szintjén létezik, de ha a Lego honlapján indított szavazás eléri a 10 ezres határt, akkor felülvizsgálják a gyártás lehetőségét.

Egyébként ha rápillantasz a tervezet dobozára láthatod, hogy komoly készletről lehet szó hiszen a szokásos 8-14 éves ajánlott korhatárt 8-28-ra tolták ki. A célpiac tehát adott, bár lehet hogy mire megjelenik 8-99 fog rajta szerepelni. Kacsint

Nosza, szavazzunk!

Lego01