Kérjük támogasd azzal az oldalt, hogy a reklámblokkolókat kikapcsolod. Köszönjük!

Bringás filmek
Évek óta gyűjtögetjük a kerékpáros filmeket itt a legfrissebb 27-es lista.
Cateye AMPP lámpacsalád
  2020-ban debütált a Cateye AMPP lámpacsaláddal a felhasználó jól járt, hiszen a fényerősség/ár összehasonlításban a régebbi szériától olcsóbb lett.
Mátrai panoráma túra
  A kedvenc körtúrám a Mátrában
Lazer Coyote bukósisak tartós teszt
  Hét hónap tapasztalatai
Menetpróba: Bulls Lacuba Evo 5F
  Agyváltós PEDELEC próbálgatás
prev
next

gyerek-bicikliAjándék kerékpárokat kapott a bükkszéki óvoda a Minden óvodába kerékpárt! elnevezésű program keretében, a szervezők az akcióval és az augusztusi Nagymaros-Tokaj hegyikerékpáros versennyel a mozgás, a sport fontosságára kívánják felhívni a figyelmet.

{reklam}

Idén augusztus 17-e és 20-a között első alkalommal rendezik meg a Trans Hungária Maraton hegyikerékpáros versenyt Nagymaros és Tokaj között, hogy az akcióval segíteni tudjanak a környék elmaradottabb falvain, településein.

A szervező sportiroda úgy tervezi, az akciót minden évben megismételnék, hogy minél több gyermeknek legyen lehetősége megtanulni kerékpározni. "A jótékonysági akcióval szeretnénk rávilágítani arra, mennyire fontos már fiatal korban a gyermekekkel megszerettetni a mozgást, a szabad levegő és a kirándulás nyújtotta aktív pihenést. Erre nagyon jó eszköz a kerékpár" – mondta el Harangvölgyi András, a maratoni főszervezője.

A bükkszéki óvodának a gyerek kerékpárokat Dósa Eszter magyar kerékpárbajnok és Papp Gergely televíziós műsorvezető adta át augusztus 4-én. A szervező sportiroda egy mini kerékpáros pályát is felállított, ahol a gyerekek kipróbálhatták az ajándék bicikliket.

Forrás: MTI