Kérjük támogasd azzal az oldalt, hogy a reklámblokkolókat kikapcsolod. Köszönjük!

Cateye AMPP lámpacsalád
  2020-ban debütált a Cateye AMPP lámpacsaláddal a felhasználó jól járt, hiszen a fényerősség/ár összehasonlításban a régebbi szériától olcsóbb lett.
Mátrai panoráma túra
  A kedvenc körtúrám a Mátrában
Lazer Coyote bukósisak tartós teszt
  Hét hónap tapasztalatai
Menetpróba: Bulls Lacuba Evo 5F
  Agyváltós PEDELEC próbálgatás
Kréta kerékpáros körtúra 2020 nyarán 1.rész
  Aki Krétára jön nyaralni, de nem mozdul ki Irkálóból, az baromi nagy hülyeséget csinál.
prev
next

gyorsasgo_bringa01Vasárnap feltörték a Népstadion melletti kerékpárpálya bringaraktárát, az ott található mintegy rengeteg bicikli és motor közül Nagy György sebességrekord-vadász egyedi kerékpárját vitték el.


A Schwinn-Csepel támogatásával készült szokatlan kinézetű kerékpár a versenyző becslése szerint legalább félmillió forintot ér, igen nehéz, hiszen egyedi gyártású és ilyen bicikli nincs még egy a világob. Az igazi kárt az jelenti, hogy a jövő hónapra sebesség rekordkísérlet volt leszervezve vele, de ilyen rövid idő alatt a bringát nem lehet pótolni.

{reklam}

gyorsasgo_bringa02A kerékpárt Nagy György tervezte azzal a céllal, hogy megdöntse a tizenhat évvel ezelőtt az Egyesült Államokban a Bonneville-i sóstó medrében stéherezéssel, azaz autó mögött haladva felállított 268,831 kilométer per órás világrekordot. Nagy az első idei autópályás edzésén Vecsés mellett minden probléma nélkül elérte a 100- 120-as tempót.


Fotó: Index