Kérjük támogasd azzal az oldalt, hogy a reklámblokkolókat kikapcsolod. Köszönjük!

Képriport a Naprendszer túráról
  Avagy a sülysápi karika.
 Kerékpárlánc waxolása 2. rész
  A waxolás folyamata, és amiket kipróbáltunk
A hónap megyéje: Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegye
  Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei kerékpártúra ajánló.
Bringás filmek
Évek óta gyűjtögetjük a kerékpáros filmeket itt a legfrissebb lista.
prev
next

molbringapontDemcsák Zsuzsa műsorvezető, Kovács Katalin olimpiai bajnok kajakozó, Erdei Zsolt világbajnok ökölvívó és  Németh Lajos meteorológus társaságában adták át a MOL egyik új, kerékpárosok számára kialakított bringaPONTját a Nagytétényi úti MOL benzinkúton, Budapesten. 



Az átadóra a kerékpáros hírességek mellett Pánczél Andrea, a MOL magyarországi kommunikációs igazgatója és Horváth Dori Jenő a MOL magyarországi kiskereskedelmi igazgatója is biciklivel érkezett.

{reklam}

A közlekedés összes résztvevőjét szólítja meg a MOL új, „Egy úton járunk” című kezdeményezése, melynek első lépéseként a kerékpárosok számára kialakított bringaPONTokkal várja a bicikliseket áprilistól több mint 100 hazai benzinkútján. A pontokon a kerékpározáshoz szükséges alapvető eszközök lesznek kaphatóak, a sportoláshoz megfelelő élelmiszerekkel és italokkal frissíthetik fel magukat az odatekerők, és szükség esetén szerszámkészlet is elérhető lesz a biciklik megjavításához. A bringaPONTos kutak egy részén pihenő, sőt biciklimosó is lesz.
 

A több mint 100 bringaPONT egy részén paddal, asztallal és a magyar iparművészek által tervezett P alakú biciklitárolóval ellátott pihenő is lesz, sőt néhány helyen biciklimosó is várja a kerekezőket. A bringaPONTokon a kerékpárosok szükség esetén megjavíthatják biciklijüket, miután elkérték a kutasoktól az ingyenesen használható szerszámkészletet, de beszerezhetik még az otthon maradt hiányzó, de alapvető eszközöket is.

A kúti szolgáltatásokon túlmenően a cég a Stílus&Lendület újságban megjelentetett, illetve a bringapont.mol.hu oldalon elhelyezett túraútvonal javaslatokkal, hasznos tanácsokkal, és a tervek szerint a jövőben még több ötlettel, szolgáltatással segíti a kerékpáros szezonra történő felkészülést.

Forrás: MOL sajtőközlemény