Kérjük támogasd azzal az oldalt, hogy a reklámblokkolókat kikapcsolod. Köszönjük!

Látni és látszani. Nappal is!
  Az hogy te látsz, nem jelenti azt, hogy téged is látnak.
Okostelefon a balszerencsés bringás védelmében
   Ha egyedül tekersz, ott az esély egy olyan balesetre, amikor senki nem tudja rólad, hol és milyen állapotban fekszel.
Nyugati Bástya kerékpártúra 3/1
   Korán keltünk, hogy az augusztusi forróságot és a budapesti forgalmat minél jobban elkerüljük.
Bringás filmek
Évek óta gyűjtögetjük a kerékpáros filmeket itt a legfrissebb 27-es lista.
prev
next

BAM2011. április 4-én újra elindult a Kerékpáros Klub által szervezett Bringázz a munkába! kampány, melynek célja, hogy rávegye az embereket: ne csak a hétvégéken üljenek kerékpárra, hanem használják a bringákat arra is, hogy munkába járjanak vele.

 


A Bringázz a munkába!, vagy rövidebb nevén Bam! kampányt részben a környezetvédelem hívta életre, célja, hogy elérje, minél többen pattanjanak biciklire a hétköznapokon is. A kampány hivatalos megnyitója 2011. április 4-én 16 órakor volt a Gödör Klub előtti füves területen, ahol Hajós András erre az alkalomra írt indulóját is meghallgathatják.

{reklam}

bam01A Bam! tavaszi kampánya május 8-ig tart, ezalatt a bő egy hónap alatt a résztvevőknek legalább nyolc alkalommal kell tekerniük ahhoz, hogy a meghirdetett feltételeknek megfeleljen. Azokat, akik teljesítik ezt, ajándékokkal motiválják a szervezők, a programban részt lehet venni egyénileg is, de egy cég munkatársai közül többen is neveznének, akkor ezt együtt is megtehetik. A letekert kilométereket egy közlekedési naplóban kell vezetni, ez igazolja, hogy valaki teljesítette az általa vállaltakat.