Kérjük támogasd azzal az oldalt, hogy a reklámblokkolókat kikapcsolod. Köszönjük!

BAM2011. április 4-én újra elindult a Kerékpáros Klub által szervezett Bringázz a munkába! kampány, melynek célja, hogy rávegye az embereket: ne csak a hétvégéken üljenek kerékpárra, hanem használják a bringákat arra is, hogy munkába járjanak vele.

 


A Bringázz a munkába!, vagy rövidebb nevén Bam! kampányt részben a környezetvédelem hívta életre, célja, hogy elérje, minél többen pattanjanak biciklire a hétköznapokon is. A kampány hivatalos megnyitója 2011. április 4-én 16 órakor volt a Gödör Klub előtti füves területen, ahol Hajós András erre az alkalomra írt indulóját is meghallgathatják.

{reklam}

bam01A Bam! tavaszi kampánya május 8-ig tart, ezalatt a bő egy hónap alatt a résztvevőknek legalább nyolc alkalommal kell tekerniük ahhoz, hogy a meghirdetett feltételeknek megfeleljen. Azokat, akik teljesítik ezt, ajándékokkal motiválják a szervezők, a programban részt lehet venni egyénileg is, de egy cég munkatársai közül többen is neveznének, akkor ezt együtt is megtehetik. A letekert kilométereket egy közlekedési naplóban kell vezetni, ez igazolja, hogy valaki teljesítette az általa vállaltakat.