Kérjük támogasd azzal az oldalt, hogy a reklámblokkolókat kikapcsolod. Köszönjük!

Balaton kerülés 360 km-en keresztül
  Ez az igazi Balaton kör.
Hogyan kerüljük meg a Balatont kezdőként?
Tanácsok kezdő túrakerékpárosoknak.
Vár Palócföld! 4/4
  Várnak a Mátra ösvényei.
Vár Palócföld! 4/3
  A Cserhátban jártunk.
Vár Palócföld! 4/1
 Szeretnél teljesen feltáratlan vidéket megismerni, itt a szomszédban?
prev
next

 kerdoiv

Lássuk a medvét!

Kedves Bringalap olvasók, köszönjük, hogy ilyen sokan kitöltöttétek a nemrégiben megjelent kérdőívünket! Úgy gondoltuk az eredmények egy érdekesebb részét veletek is megosztanánk, ezzel is megköszönve, hogy segítitek munkánkat.

A többségetek (61%) még Holkerékpározzak.hu néven ismer minket. A jövőben Bringalap.hu néven fogtok velünk találkozni. Az eddig megszokott tartalom és irány változatlan marad, csak a név változott. (Természetesen a www.holkerekparozzak.hu címen továbbra is el fogtok érni minket.) A válaszaitokból az is kiderült, hogy 79%-otoknak tetszik az új nevünk.

Vannak, akik más kerékpáros oldalt nem is szoktak olvasni (20%). Ez az eredmény minket is meglepett. Köszönjük nektek a lelkesedést, ez a legnagyobb motiváló erőnk :)

Úgy láttuk a túrák aszfalton és a magazin témakör miatt látogattok meg leginkább, ebben a témában olvastok legtöbben. Igyekszünk ezután is minél inkább olyan témákat hozni nektek, amikről szívesen olvastok.

Egy következő kérdéskörben majd arról kérdezünk titeket, hogy a Magazinban mely témák keltik fel leginkább az érdeklődéseteket, és mik azok, amiket szerintetek inkább hanyagoljunk.