Kérjük támogasd azzal az oldalt, hogy a reklámblokkolókat kikapcsolod. Köszönjük!

Cateye AMPP lámpacsalád
  2020-ban debütált a Cateye AMPP lámpacsaláddal a felhasználó jól járt, hiszen a fényerősség/ár összehasonlításban a régebbi szériától olcsóbb lett.
Mátrai panoráma túra
  A kedvenc körtúrám a Mátrában
Lazer Coyote bukósisak tartós teszt
  Hét hónap tapasztalatai
Menetpróba: Bulls Lacuba Evo 5F
  Agyváltós PEDELEC próbálgatás
Kréta kerékpáros körtúra 2020 nyarán 1.rész
  Aki Krétára jön nyaralni, de nem mozdul ki Irkálóból, az baromi nagy hülyeséget csinál.
prev
next

 kerdoiv

Lássuk a medvét!

Kedves Bringalap olvasók, köszönjük, hogy ilyen sokan kitöltöttétek a nemrégiben megjelent kérdőívünket! Úgy gondoltuk az eredmények egy érdekesebb részét veletek is megosztanánk, ezzel is megköszönve, hogy segítitek munkánkat.

A többségetek (61%) még Holkerékpározzak.hu néven ismer minket. A jövőben Bringalap.hu néven fogtok velünk találkozni. Az eddig megszokott tartalom és irány változatlan marad, csak a név változott. (Természetesen a www.holkerekparozzak.hu címen továbbra is el fogtok érni minket.) A válaszaitokból az is kiderült, hogy 79%-otoknak tetszik az új nevünk.

Vannak, akik más kerékpáros oldalt nem is szoktak olvasni (20%). Ez az eredmény minket is meglepett. Köszönjük nektek a lelkesedést, ez a legnagyobb motiváló erőnk :)

Úgy láttuk a túrák aszfalton és a magazin témakör miatt látogattok meg leginkább, ebben a témában olvastok legtöbben. Igyekszünk ezután is minél inkább olyan témákat hozni nektek, amikről szívesen olvastok.

Egy következő kérdéskörben majd arról kérdezünk titeket, hogy a Magazinban mely témák keltik fel leginkább az érdeklődéseteket, és mik azok, amiket szerintetek inkább hanyagoljunk.