Kérjük támogasd azzal az oldalt, hogy a reklámblokkolókat kikapcsolod. Köszönjük!

Bikepacking stílusról kezdőknek
  Soha nem volt még könnyebb "csak úgy elindulni", egy bringával és néhány táskával.
Thermo kulacsok
  Hőtárolós kulacsok a kellemes folyadék bevitelért.
Cateye Kinetic hátsólámpák
  Három „majdnem féklámpa” a legendás japán gyártótól.
MTF villanybringák Magyarországon
  Új márka a láthatáron.
prev
next

bam 2019 01

Két hét alatt majdnem 36 tonnával kevesebb széndioxid került a légkörbe a munkába bringázóknak köszönhetően

A mindennapi kerékpározást népszerűsítő, nyereményjátékkal összekötött kampányhoz még most sem késő csatlakozni: a május 31-ig hátralévő két hét bőven elég ahhoz, hogy az újonnan munkába bringázók teljesítsék a feltételeket, és esélyük nyíljon megnyerni egyet a 2,5 millió forint összértékű ajándék - értékes kerékpárok, hétvégék, kiegészítők, élmények és sok minden más – közül.

Eddig a 2019 tavaszi Bringázz a munkába! kampány keretein belül összesen

  • 1539 vállalat
  • 1613 csapata
  • 4707 emberrel tekert

Ezzel

  • 32 229 891 forint benzinpénzt spóroltak meg (6847 Ft/ fő)
  • 35 592 kg szén-dioxid kibocsátását kerülték el, (7.6 kg/fő)
  • 4 029 296 kcal energiát használtak fel.

Még mindig lehet csatlakozni

Az adatokat május 20-án hétfőn délben a Bike Citizens alkalmazásból nyertük ki, amivel a kampány résztvevői mérni tudják lebringázott napjaik, illetve kilométereik számát, de használhatják kerékpáros útvonaltervezésre is. A City Pack Pro csomagban ugyanis több mint 450 város térképe tölthető le. Egy ilyen térképhez akár ingyen is hozzá lehet jutni, ha az azt letöltő személy a letöltés után egy hónap alatt leteker 100 kilométert.

A játékba a kampány ideje alatt folyamatosan lehet regisztrálni, és akik így tesznek, nem csak fittebbek lesznek, és élvezhetik a stresszmentes közlekedést, de értékes nyereményekre is szert tehetnek. A 2,5 millió forint összdíjazású nyereményjátékon márkás kerékpárokat, izgalmas kalandprogramokat, városnéző sétákat, BKK Bubi-bérleteket, belépőket, kerékpáros kiegészítőket és más ajándékokat lehet nyerni.

Munkába bringázni azonban nem csak a nyeremények miatt érdemes. A kerékpáros közlekedés terjedése valós, stresszmentes és anyagilag jóval kedvezőbb alternatívája a dugóban autózásnak a túlzsúfolt városi utakon, és hozzájárul településeink élhetőbbé válásához.

További részletes információk a www.bringazzamunkaba.hu linken, vagy a kampány Facebook  és Instagram oldalain érhetők el.