Kérjük támogasd azzal az oldalt, hogy a reklámblokkolókat kikapcsolod. Köszönjük!

Bringás filmek
Évek óta gyűjtögetjük a kerékpáros filmeket itt a legfrissebb 27-es lista.
Cateye AMPP lámpacsalád
  2020-ban debütált a Cateye AMPP lámpacsaláddal a felhasználó jól járt, hiszen a fényerősség/ár összehasonlításban a régebbi szériától olcsóbb lett.
Mátrai panoráma túra
  A kedvenc körtúrám a Mátrában
Lazer Coyote bukósisak tartós teszt
  Hét hónap tapasztalatai
Menetpróba: Bulls Lacuba Evo 5F
  Agyváltós PEDELEC próbálgatás
prev
next

VideoA minap túrtam a neten két videósorozatot, a biztonságos kerékpározásról. Éld túl a várost, és Biztos kerekeken címmel. Szerintem érdemes megnéznineked is.

Az első Éld túl a várost címmel fut. A 8 részes sorozat részenként kb. másfél perces. Szó van benne a láthatóságról, a holttérről, az autóból kiszálló utasról, az út szélétől tartandó távolságról, az autó dudáról, a szemkontaktusról, a gyanúsan lassan hajadó járművekről, a toleranciáról.

{reklam}

A videó hasznos lehet, mind a gyermekek, mind a kezdő kerékpárosok számára. Sőt neked is! A linkre kattintva megnézheted a videókat.

A másik a Biztonságos kerekeken címet viseli. A biztonságos kerékpározásalapjait mutatja be. indulás előtti ellenőrzések a kerékpárokon, bukósisak helyes beállítása, helyes elindulás,megállás alapjait, szabályos kanyarodás alapjait, váltók használatát, forgalomban való közlekedést (KRESZ), kerékpárutak használatát. A sorozatot itt találod meg.

Köszönet a készítőknek, hogy közkincsé tették.