Kérjük támogasd azzal az oldalt, hogy a reklámblokkolókat kikapcsolod. Köszönjük!

Cube Cargo Hybrid
  Egy igazi különlegességet sikerült a tavasszal kipróbálni, amelynek a tapasztalatait megosztom most veletek.
Balaton kerülés 360 km-en keresztül
  Ez az igazi Balaton kör.
Hogyan kerüljük meg a Balatont kezdőként?
Tanácsok kezdő túrakerékpárosoknak.
Vár Palócföld! 4/4
  Várnak a Mátra ösvényei.
Vár Palócföld! 4/3
  A Cserhátban jártunk.
prev
next

bringasbrigantik

Bringás Brigantik címmel új 8 részes ismeretterjesztő magazinműsor indul.

Bringás Brigantik címmel új magazinműsor indult március 3-án, 12.50-től a Duna Televízió műsorán. A nyolcrészes sorozatban Kolovratnik Krisztián és fia, Borisz kerékpárral járják be az országot. A szereplők a természetjárás során az ország gyönyörű tájegységeire tekernek és olyan fontos témaköröket érintenek, mint a tudatos kerékpározás, egészségmegőrzés és a bringásokra vonatkozó KRESZ ismeretek.

Krisztián és Borisz már több éve együtt teker, komoly túrákat teljesítettek eddig. A közös bringázás része annak a különleges kapcsolatnak, ami apát és fiát összeköti. Ők azok, akik amolyan bringás idegenvezetőként, családi barátaikkal kalauzolják végig útjaikon a nézőket. Mielőtt különböző látnivalókat, helyszíneket látogatnának meg, felkészítik a társaikat és kerékpárjaikat az útra és segítenek a nézőknek eligazodni minden kétkerekűvel kapcsolatos kérdésben.

A Magyar Média Mecenatúra által támogatott műsorban három állandó rovattal találkozhatnak a nézők. A Bringaműhelyben szakember ad választ a kerékpárszereléssel és választással kapcsolatos kérdésekre. Az Egészség rovatban szó lesz például a kánikulában történő tekerésről, sebkezelésekről és egyéb, a bringázással kapcsolatos egészségügyi kérdésekről. A Városi kisokos pedig a bringásokra vonatkozó KRESZ ismeretekkel, illetve általánosságban a biztonságos kerékpározással foglalkozik.

Bringás Brigantik március 3-tól nyolc héten át, minden szombaton 12.50-től a Duna Televízió műsorán!

Ha lemaradtál az elsőről ITT megnézheted!

Forrás: MTVA sajtóközlemény