Kérjük támogasd azzal az oldalt, hogy a reklámblokkolókat kikapcsolod. Köszönjük!

Balaton kerülés 360 km-en keresztül
  Ez az igazi Balaton kör.
Hogyan kerüljük meg a Balatont kezdőként?
Tanácsok kezdő túrakerékpárosoknak.
Vár Palócföld! 4/4
  Várnak a Mátra ösvényei.
Vár Palócföld! 4/3
  A Cserhátban jártunk.
Vár Palócföld! 4/1
 Szeretnél teljesen feltáratlan vidéket megismerni, itt a szomszédban?
prev
next

PyCycle00Világszerte hódítanak a hibrid és az elektromos meghajtású járművek, a rajongók száma rohamosan nő.

Egy rakás kínai elektromos bicikli kapható idehaza is, viszonylag kedvező áron. A kormánykosaras "boltba járós" modellek a fiatal vásárlókat nem hozza lázba, így számukra dolgozta ki a PiCycle cég a legújabb elektromos kerékpárját.

PyCycle01

Jelenleg két típusa kapható a PiCycle™ Sport Touring és a PiCycle™ Limited változat. A Sport változat 7 sebességes váltóval, mechanikus tárcsafékkel rendelkezik, a nagyobb tesó 8 sebességet, és hidraulikus tárcsafékeket kapott.n Súlyuk alig 30 kg.

A 48 voltos villanymotor 30 km/órás sebességre képes felgyorsítani a kétkerekűt. Amennyiben rásegítünk egy kis tekeréssel, akár 50 km/órával is száguldhatunk. A váltót a kerékagyakba helyezték, segítségével a gyártó szerint olyan egyenletesen válthatunk, hogy az szinte észrevehetetlen.

A lánc helyett egy speciális szíjjal történik az erőátvitel, mely nem csak csendes, de gondozást sem igényel, és nem olajozza be a nadrágunkat sem. A bringával internetezni is tudunk,

WiFi van beleépítve, csatlakozhatunk hozzá az okostelefonunkkal is. A gyártó az elektromos részekre 2 év, a vázra élettartam garanciát ad.

Ha valakinek megdobogtatta a szívét a bringa keresse fel a gyártó honlapját.