Kérjük támogasd azzal az oldalt, hogy a reklámblokkolókat kikapcsolod. Köszönjük!

Cateye AMPP lámpacsalád
  2020-ban debütált a Cateye AMPP lámpacsaláddal a felhasználó jól járt, hiszen a fényerősség/ár összehasonlításban a régebbi szériától olcsóbb lett.
Mátrai panoráma túra
  A kedvenc körtúrám a Mátrában
Lazer Coyote bukósisak tartós teszt
  Hét hónap tapasztalatai
Menetpróba: Bulls Lacuba Evo 5F
  Agyváltós PEDELEC próbálgatás
Kréta kerékpáros körtúra 2020 nyarán 1.rész
  Aki Krétára jön nyaralni, de nem mozdul ki Irkálóból, az baromi nagy hülyeséget csinál.
prev
next

PyCycle00Világszerte hódítanak a hibrid és az elektromos meghajtású járművek, a rajongók száma rohamosan nő.

Egy rakás kínai elektromos bicikli kapható idehaza is, viszonylag kedvező áron. A kormánykosaras "boltba járós" modellek a fiatal vásárlókat nem hozza lázba, így számukra dolgozta ki a PiCycle cég a legújabb elektromos kerékpárját.

PyCycle01

Jelenleg két típusa kapható a PiCycle™ Sport Touring és a PiCycle™ Limited változat. A Sport változat 7 sebességes váltóval, mechanikus tárcsafékkel rendelkezik, a nagyobb tesó 8 sebességet, és hidraulikus tárcsafékeket kapott.n Súlyuk alig 30 kg.

A 48 voltos villanymotor 30 km/órás sebességre képes felgyorsítani a kétkerekűt. Amennyiben rásegítünk egy kis tekeréssel, akár 50 km/órával is száguldhatunk. A váltót a kerékagyakba helyezték, segítségével a gyártó szerint olyan egyenletesen válthatunk, hogy az szinte észrevehetetlen.

A lánc helyett egy speciális szíjjal történik az erőátvitel, mely nem csak csendes, de gondozást sem igényel, és nem olajozza be a nadrágunkat sem. A bringával internetezni is tudunk,

WiFi van beleépítve, csatlakozhatunk hozzá az okostelefonunkkal is. A gyártó az elektromos részekre 2 év, a vázra élettartam garanciát ad.

Ha valakinek megdobogtatta a szívét a bringa keresse fel a gyártó honlapját.