Kérjük támogasd azzal az oldalt, hogy a reklámblokkolókat kikapcsolod. Köszönjük!

Cateye AMPP lámpacsalád
  2020-ban debütált a Cateye AMPP lámpacsaláddal a felhasználó jól járt, hiszen a fényerősség/ár összehasonlításban a régebbi szériától olcsóbb lett.
Mátrai panoráma túra
  A kedvenc körtúrám a Mátrában
Lazer Coyote bukósisak tartós teszt
  Hét hónap tapasztalatai
Menetpróba: Bulls Lacuba Evo 5F
  Agyváltós PEDELEC próbálgatás
Kréta kerékpáros körtúra 2020 nyarán 1.rész
  Aki Krétára jön nyaralni, de nem mozdul ki Irkálóból, az baromi nagy hülyeséget csinál.
prev
next

pedelec parade 2019 01

Mindent megtudhattak a villanybringa iránt érdeklődők Magyarország legnagyobb- kétnapos szakkiállításán.

pedelec parade 2019 01

Mindent megtudhattak a villanybringa iránt érdeklődők Magyarország legnagyobb- kétnapos szakkiállításán (április 13-14., Törökbálint, bevásárló központ, Ebikeshop). Felsorakozott 33 márkától 400 különböző jellegű gép, voltak előadások, amelyeken mindenki feltehette a saját kérdéseit és kaphatott szakavatott tanácsokat, lehetett próbautat tenni kétszáz-féle bringával, sőt nemcsak egy nagy, kiürített parkolóban, hanem, új elemként, 4 kilométeres, félórás, vezetett tereptúrákon is, 35 e-montival, hat turnusban. Tavaly 1500-an látogattak ki, idén már kétezren, köztük fiatal sportemberek, idősebb újrakezdők, családok – egy házaspár például két gyerkőcét ültette be egy teherkerékpárba. A lurkók integetését és a lazán pedálozó szülők mosolyát látva semmi kétség sem maradt, hogy elnyerte tetszésüket ez a környezetkímélő közlekedési mód. Mindezek betetőzéseként értékes ajándékokkal térhettek haza a nyereményjáték szerencsései.

pedelec parade 2019 02

A jó hangulatú rendezvénytől megihletve kitalált fűzfapoétát képzeltem az egyik teszt-biciklire: Ped Eleket, aki a próbapályán kanyarogva vígan kurjongatta:

- Könnyedébben tekerek,

- Jól fújnak a hátszelek,

- Mert a bringám pedelec.

- Már csak ezen pedelek!

pedelec parade 2019 03