Kérjük támogasd azzal az oldalt, hogy a reklámblokkolókat kikapcsolod. Köszönjük!

Nyugati Bástya kerékpártúra 3/1
   Korán keltünk, hogy az augusztusi forróságot és a budapesti forgalmat minél jobban elkerüljük.
Bringás filmek
Évek óta gyűjtögetjük a kerékpáros filmeket itt a legfrissebb 27-es lista.
Cateye AMPP lámpacsalád
  2020-ban debütált a Cateye AMPP lámpacsaláddal a felhasználó jól járt, hiszen a fényerősség/ár összehasonlításban a régebbi szériától olcsóbb lett.
Mátrai panoráma túra
  A kedvenc körtúrám a Mátrában
prev
next

p80507681

Már vártuk a hírt.

A Nemzetközi Kerékpáros Szövetség (UCI) február elsejei közleményében jelent meg az a hír, hogy az idei évben, tehát 2019-ben megrendezik az első E MTB világbajnokságot. Az esemény augusztus 28-án lesz a kanadai Mont-Sainte-Anne-ben. Az MTB világbajnoksággal azonos helyszínen és időben.

p80507681

Sokkal több infót nem közöltek, mivel a közleményük egyetlen rövid bekezdése szól erről a döntésről. Azt még megtudhattuk belőle, hogy az indulók egy 7,3 km hosszú cross-country pályán fognak versenyezni. Bővebb infót a közeljövőben ígértek.

A hír nem hiszem, hogy sokakat váratlanul ért, hiszen ezek a gépek már viszonylag régen a piacon vannak és bebizonyították létjogosultságukat. (Meg valószínű volt egy „kisebb” gyártói lobbi is ennek érdekében.) Mindenesetre jelzés értékű, hogy a verseny a kerékpáros szövetség, nem pedig az FIM, azaz a Nemzetközi Motorkerékpáros Szövetség égisze alatt fog zajlani.