Kérjük támogasd azzal az oldalt, hogy a reklámblokkolókat kikapcsolod. Köszönjük!

Vadászat!
Mikor korlátozzák erdeink látogatását a vadászat miatt?
Keresztül az Északi-középhegységen
   Hungarian (half) Divide élménybeszámoló
Schwalbe Marathon Mondial
  Az igazi mindenes gumi.
Cateye Micro Wireless computer
  Avagy van-e hagyományos kerékpáros computerekre szükség az okostelefonok világában?
Cube Cargo Hybrid
  Egy igazi különlegességet sikerült a tavasszal kipróbálni, amelynek a tapasztalatait megosztom most veletek.
prev
next

SmartEbikeSchumiMichael Schumacher és Nico Rosberg is kétkerekű járműre váltott tegnap: ők az első szerencsés tulajdonosai a legújabb fejlesztésű elektromos biciklinek.

A Smart új városi bringáinak tervei a Mercedes dizájnstúdiójában készültek, és a Grace (német bicikligyártó) vállalattal közösen dobják piacra. Az ebike-okat Barcelonában kapták meg, ahol a SMART cég vezetője, Dr. Anette Winkler a következőket mondta: Az e-bike, csakúgy, mint egy Forma-1-es autó, tökéletesen a használó igényeire van szabva. Nagyon büszke rá, hogy a két pilóta ezeket a bicikliket használja.

Nico Rosberg a következő képpen fogadta a kerékpárt: „A Forma-1 mindig a csúcstechnikáról szól, és mindez igaz erre az intelligens kerékpárra is. Ez a legmenőbb formája a biciklizésnek."

A különleges bicikli most két színösszeállításban kerül forgalomba: kristály fehér alap zöld díszítőelemekkel, valamint sötétszürke alapon narancssárga lángokkal. A rendhagyó dizájn összhangban van a márka stílusával, városi használatra alkalmassá tevő funkciói a legmagasabb technológiai szabványok szerint lettek kialakítva.