Kérjük támogasd azzal az oldalt, hogy a reklámblokkolókat kikapcsolod. Köszönjük!

Vadászat!
Mikor korlátozzák erdeink látogatását a vadászat miatt?
Keresztül az Északi-középhegységen
   Hungarian (half) Divide élménybeszámoló
Schwalbe Marathon Mondial
  Az igazi mindenes gumi.
Cateye Micro Wireless computer
  Avagy van-e hagyományos kerékpáros computerekre szükség az okostelefonok világában?
Cube Cargo Hybrid
  Egy igazi különlegességet sikerült a tavasszal kipróbálni, amelynek a tapasztalatait megosztom most veletek.
prev
next

GocycleG2Villanykerékpár gyártásáról kötött együttműködési megállapodást a sárvári Flextronics és a Karbon Kinetics Ltd; ennek alapján a Flextronics végzi majd a kerékpár gyártásához kapcsolódó beszerzési, logisztikai, összeszerelési és minőségbiztosítási tevékenységeket.

Az elektronikai termékekről elhíresült magyar összeszerelőüzem hamarosan egy újabb projekttel bővül. Ugyanis a londoni székhelyű Karbon Kinetics Ltd. (KKL), a díjnyertes elektromos kétkerekű, a Gocycle gyártója a Flextronics-ot választotta partneréül a elektromosbiciklik sorozatgyártásához.

Az együttműködés nagymértékben segíti, hogy a KKL kiaknázhassa a Gocycle termékkínálat iránti növekvő nemzetközi keresletet.

Konstrukcióját tekintve a Gocycle teljesen egyedi, ugyanis ez a világ első, fröccsöntéses technológiával készült elektromos járműve, nyomatékváltóval, és beépített műszerfallal. A hi-tech kerékpárok egyébként a kategóriájukban nem számítanak nehéznek 15 kg alatti súlyukkal, és a megengedett 25km/h-s limit kihasználása esetén 60km feletti a hatótávolságuk.

A Gocycle alapítója szerint az elkövetkező évtizedben az ilyen járművek veszik át a kerékpároktól az ingázó jármű szerepét. Az itt látható videó bemutatja az új bringa különlegességeit.