Kérjük támogasd azzal az oldalt, hogy a reklámblokkolókat kikapcsolod. Köszönjük!

Olvasóink értékelése: 4 / 5

Csillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag inaktív
 

bukkalja00

Túra hossza: 29 km

Nehézsége: Nehéz

Terep: Hegyvidék

Szintemelkedés: 1027 m

bukkalja00

Túra hossza: 29 km

Nehézsége: Nehéz

Terep: Hegyvidék

Szintemelkedés: 1027 m

A kerékpáros túra a Hármashatár-hegyen kezdődik a Szépvölgyi út és a Hármashatárhegyi út csomópontjában lévő parkolóból. Először a kék jelzést követjük az Árpád kilátóig, ahonnan a zöld körúton legurulunk egy játszótérhez, ahonnan a piros körút jelzésen felmászunk a repülőtérhez.

 

Itt a kék jelzésen haladunk tovább a Hűvösvölgyi Gyermekvasút végállomásáig. Az állomástól a sárga jelzést követjük. Áthaladunk a Nagykovácsi úton egy bevásárlóközpont mellett. A jelzést a zöld körútjelzésnél elhagyjuk és ezen hajtunk a Budakeszi útig. Balra kanyarodva elérjük a Jánoshegyi utat, amely felvezet az Erzsébet kilátóig.

 

A Libegő végállomásától piros jelzést, majd a sárga jelzést követve a Csacsi-réten át a Csiki-hegyekhez érünk. Itt a sárga kereszt jelzésre térünk rá, amely Budaörs nyaraló telkein vezet át. Megkeresve a piros kereszt jelzést ismét a hegyre fölfelé hajtunk a vitorlázó emlékmű után elérjük a sárga körút jelzést. Csillebércet elérve elhagyjuk a jelzést és a Konkoly Thege Miklós úton hajtunk a túra végállomására Normafához.

 

Ajánlott kiadványok:

710862_5243x401-http---s05.static.libri.hu-cover-a3-4-708697_5

 

HHHNormafaut