Kérjük támogasd azzal az oldalt, hogy a reklámblokkolókat kikapcsolod. Köszönjük!

Fel

Budapest- Nagymaros kerékpártúra

Budapest- Nagymaros kerékpártúra
budapest-nagymaros-kerekpartura-v2.gpx
Fájlméret:
53.43 kB
Dátum:
2023. június 17.
 

Licensz megállapodás

Letölthető GPS fájlokra vonatkozó felhasználási feltételek

A jelen Felhasználási Feltételek tárgyát képező GPS track fájlok jogi oltalom alá eső szellemi alkotásnak minősülnek. A bringlap.hu a GPS track fájlok tekintetében nem kizárólagos, nem átruházható és korlátozott felhasználási jogot biztosít azok rendeltetésszerű magáncélú használatához. A felhasználó nem jogosult a GPS track fájlt többszörözni, terjeszteni, harmadik személy részére ingyenesen, vagy ellenérték fejében átruházni, tovább tervezésre harmadik személynek átadni, átdolgozni, arra felhasználási jogot engedélyezni. A jelen Felhasználási Feltételek alapján a GPS track fájlok üzleti, kereskedelmi célú felhasználásának bármely formája szigorúan tilos.

Az engedélyezés keretében, a GPS track fájlok tekintetében kizárólag felhasználási jog kerül biztosításra, átruházásra nem kerül sor, a GPS track fájlokra vonatkozó valamennyi szerzői vagyoni jog, jogcím és érdek (a teljesség igénye nélkül ideértve a GPS track fájlok tárgyát képező túraútvonal ajánlókban megtalálható és/vagy a GPS track fájlok tárgyát képező túraútvonal ajánlók készítése során létrehozott, vagy egyéb úton létrejött valamennyi munkát, valamennyi, az előbbiekhez kapcsolódó anyagot, dokumentációt és az azokhoz fűződő szerzői jogot, függetlenül attól, hogy kifejezetten elismeri-e, avagy részletezi-e a vonatkozó jogszabály) továbbra is a bringalap.hu, mint engedélyező kizárólagos tulajdonát képezi.

A felhasználási jog biztosításának feltétele a jelen Felhasználási Feltételek betartása.

 

Amennyiben a felhasználó megsérti a fenti rendelkezéseket ellene jogi eljárás indítható.

Elfogadom a fenti feltételeket
 
 
Powered by Phoca Download

Támogasd a működésünket


Ha tetszett a cikk, kérlek támogasd a munkánkat önkéntes adománnyal a Revolutos számlánkra bankkártyás fizetéssel. Ezáltal még több hasonló cikket fogunk tudni készíteni a szórakoztatásodra.

Hogyan működik az adományozás?

Köszönjük!