Kérjük támogasd azzal az oldalt, hogy a reklámblokkolókat kikapcsolod. Köszönjük!

 a chris king ujrahasznosithato karbon kerekek sorozatat dobja piacra 01

 Új csúcskategóriás örök élet garis cucc a láthatáron.

A Chris King új FusionFiber technológiát használó kerekek sorozatát dobta piacra. Ellentétben néhány karbon felnivel, amelyek epoxikra támaszkodnak, ezek a felnik nejlonszálas kötési eljárást használnak. A Chris King új felnije az Egyesült Államokban készül, állítása szerint 100%-ban újrahasznosítható és élethosszig tartó garanciával rendelkezik.

A Chris King közleménye szerint a FusionFiber felnik előállítása sokkal kevésbé mérgező, valamint könnyen újrahasznosítható. Az új felnik gyártása során nulla hulladék keletkezik, valamint a hagyományos kompozit alkatrészekhez képest egyharmadnyi villamos energia szükséges.

a chris king ujrahasznosithato karbon kerekek sorozatat dobja piacra 02

Az MTN30 kerekek 27,5 vagy 29"-es méretben kaphatóak. 29 mm-es belső szélességgel rendelkeznek, a tömege 491 gramm. Jelenleg a Chris King a rendeléstől számítva 60 nap múlva tudja szállítani a kerekeket. Egy kerék szett ára 2550 dollárról indul, és további 100 dollárért választható kerámia csapágyazás is.

Ezek a kerekek örökké tartanak, és ha mégis eltörnének, van egy újrahasznosítási útvonalunk, amely megóvja őket a szeméttelepről. - Chris King

Fotó: Chris King