Kérjük támogasd azzal az oldalt, hogy a reklámblokkolókat kikapcsolod. Köszönjük!

kerekpar es kiegeszitok

Cél, a piacra jutási idő csökkentése és a piaci változásokra való gyorsabb reagálás.

A DT Swiss mostantól minden villáját, hátsó tagját, dropperjét a DT Swiss Polska Sp. lengyelországi üzemében szereli össze. Korábban ezek a munkafolyamatok a vállalat tajvani Taichungban található üzemében történt.

A vállalat szerint a lépés stratégiai jelentőségű, mivel lehetővé teszi a szállítási költségek csökkentését. A termékek gyártása közelebb kerül az eladások színhelyéhez.

"Az új helyszín és a svájci K+F csapat közötti rövidebb fizikai távolság célja a folyamatok racionalizálása és a döntéshozatal felgyorsítása, ezáltal az innovatív termékek fejlesztésének és bevezetésének előmozdítása" – írta közleményében a vállalat. "A rövidebb szervezeti távolságok és a főként európai székhelyű ügyfelekhez való fizikai közelség célja a piacra jutási idő csökkentése és a piaci változásokra való gyorsabb reagálás."

Támogasd a működésünket


Ha tetszett a cikk, kérlek támogasd a munkánkat önkéntes adománnyal a Revolutos számlánkra bankkártyás fizetéssel. Ezáltal még több hasonló cikket fogunk tudni készíteni a szórakoztatásodra.

Hogyan működik az adományozás?

Köszönjük!