Kérjük támogasd azzal az oldalt, hogy a reklámblokkolókat kikapcsolod. Köszönjük!

Cube Cargo Hybrid
  Egy igazi különlegességet sikerült a tavasszal kipróbálni, amelynek a tapasztalatait megosztom most veletek.
Balaton kerülés 360 km-en keresztül
  Ez az igazi Balaton kör.
Hogyan kerüljük meg a Balatont kezdőként?
Tanácsok kezdő túrakerékpárosoknak.
Vár Palócföld! 4/4
  Várnak a Mátra ösvényei.
Vár Palócföld! 4/3
  A Cserhátban jártunk.
prev
next

BenkVendghz

8911 Kiskutas Fő út 61

E-mail cím: benkovendeghaz@geszta.hu
Weboldal: http://benkovendeghaz.geszta.hu
Telefon: 06-20-3605750
Kapcsolattartó személy: Benkő Károlyné

Egész évben üzemelő vendégházunk Zala megye északi csücskében, Zalaegerszegtől 6 km-re az Őrségtől 25 km-re Kiskutason található.  A Benkő Vendégház igazi falusi környezetbe tárt ajtókkal várja a nyugalmat, friss levegőt, madárcsicsergést, a falut szerető vendégeket.

A vendégházat nagy füvesített udvar, virágos kert veszi körül ahol parkoló, kerti ház, hinta, pingpong asztal, kosárlabda palánk, homokozó, lengőteke található. Az udvaron a fák között udvari kemence és szabadtéri tűzrakó hely áll a vendégek rendelkezésére. 

A vendégház két részből áll, az egyik rész egy felújított fagerendás parasztházban lévő apartman, ahol egy kétszemélyes és egy négyszemélyes szoba, egy jól felszerelt konyha, egy zuhanyzós fürdőszoba / WC, a ház előtt nyitott terasz található.

Mellette van egy 2003-ban épült kétszintes új vendégház amit szobánként is ki lehet venni. Igényesen berendezett kétszemélyes fürdőszobás szobák, (összesen 4 db szoba, szintenként kettő) két jól felszerelt konyha (szintenként egy) a ház előtt nyitott terasz áll a vendégek rendelkezésére. Minden szobában van TV és minden szoba pótágyazható, a férőhelyek száma: 8 ágy + 5 pótágy.

Étkezést (reggeli, ebéd, vacsora) a vendégek részére igény szerint tudunk biztosítani. Kérésre egyedi igényeket is teljesítünk (pl. kenyérsütés, bográcsban főzés, rétes sütés, tájjellegű ételek készítése).