Honlap adatok - Impresszum
Írta: Olaf
2012. október 01. hétfő, 18:20

A holkerékpározzak.hu csoport

 

holkerekparozzak.hu bringadoki.hu kerekparhirek.hu
logoV3 BDLogo kerekparhirekkicsi
bringanaptar.hu
bringa naptar logo

 

 

Alapítva: 2009

mti_hirfelhasznalo

Tulajdonosok: Bencsik Gergő, Berecz Béla, Kiss Csaba

Ügyvezető: Kiss Csaba Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezd a Javascript használatát, hogy megtekinthesd.

Szállás adatbázis szerkesztő: Szécsi Nóra Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezd a Javascript használatát, hogy megtekinthesd.

Webszerkesztő: Berecz Béla (gépész) Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezd a Javascript használatát, hogy megtekinthesd.

Bringa Naptár szerkesztő: Bencsik Gergő: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezd a Javascript használatát, hogy megtekinthesd.

 

Cikk írók:

Bencsik Gergő

Cobranco (Kerékpáros utifilmek)

Gazsi Szabolcs (Kerékpárosvilág)

Györgyi Gábor

Jimmy Hoppkins

Karlovitz "Pupu" Kristóf

Kovács László

Puskás Zoltán

Süvöltős László (Kerékpárral Svájcba)

 

 

Elérhetőség: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezd a Javascript használatát, hogy megtekinthesd.

 

Jogi nyilatkozat

 

Az alábbi jogi nyilatkozat a holkerekparozzak.hu, a bringadoki.hu és a bringanaptar.hu doamin nevek alatt található weboldalakra és azok tartalmára vonatkozik a továbbiakban ezeket egységesen oldalaknak nevezzük.

 

Az ügyvezető előzetes írásbeli engedélye nélkül tilos az oldalak tartalmának egészét vagy bármely részeit bármilyen formában reprodukálni, átruházni, terjeszteni vagy tárolni. A tulajdonosok azonban beleegyeznek abba, hogy - személyes használatra - magánszemélyek ezen oldalak kivonatait letölthető tartalmait saját számítógépükön, mobiltelefonjukon tárolják vagy kinyomtassák. Ettől eltérő felhasználás kizárólag a tulajdonosok írásbeli engedélyével lehetséges.

 

Az oldalakon található információk jóhiszeműen kerültek felhelyezésre és azok kizárólag csak tájékoztató jellegűek. Az információk pontosságára, teljességére a honlap tulajdonosai nem adnak garanciát.

 

A tulajdonosok fenntartják maguknak a jogot arra, hogy bármikor, amikor szükségesnek tartják, bármilyen változtatást, javítást végezzenek a honlapokon, előzetes figyelmeztetés nélkül.

 

Az oldalakon lehetőség van vélemény nyilvánításra. A tulajdonosok nem vállalnak felelősséget a hozzászólások tartalmáért, ugyanakkor törekszenek a nem odaillő hozzászólások moderálására.

 

Az oldalakon esetleg említésre kerülő, megjelenő, védett névvel és logóval rendelkező cégek nevei és logói az adott cégek védjegyei.

 

 

Rejtett menü tájegységek

Hidden banner

Rejtett menü szállások

Rejtett menü

Az oldalunk sütiket használ (nem az ehető fajtát).

Amennyiben szeretnéd tovább használni az oldalunkat kérjük kattints ide: