Magazin - Hírek
Írta: Karlovitz "Pupu" Kristóf
2017. október 09. hétfő, 05:31

Bringazhato a 11 es szentendren 01Először elhajtottak, semmibe vettek minket a Közútnál, majd kezdtek partnernek tekinteni, végül munkatársak lettünk.

 

 

Diadal!!! Csaknem négy éve kezdte küzdelmét a Bringazóna mozgalom, hogy oldják fel a kerékpározás tiltását a 11-es út Szentendrei négysávos szakaszán.

 

Bringazhato a 11 es szentendren 02

Táblacsere folyamatban

 

Először elhajtottak, semmibe vettek minket a Közútnál, majd kezdtek partnernek tekinteni, végül munkatársak lettünk. Szívós kitartásunknak, sok-sok tárgyalásnak és újságcikknek, az Önkormányzat egyetértésének, a Tandem tervezőiroda munkájának és a Közút bevállalós döntésének, illetve korszerű forgalomtechnikai megoldásainak köszönhetően végig kerékpáros nyom létesült a kérdéses szakaszon, a belső forgalmi sáv szűkítésével, illetve a külső kiszélesítésével.

 

Ma először bringáztam végig rajta, nagy örömmel és elégedettséggel, teljes biztonságban, és jó összhangban az autósokkal. Mindenkinek köszönöm, aki hozzájárult ehhez az eredményhez!

 

Bringazhato a 11 es szentendren 03

A végeredmény

 

Aki Budapestről Dömörkapu, vagy a Skanzen, illetve Pilisszentlászló felé menne, már nem kényszerül a belváros irgalmatlanul rázós, síkos kockaköves labirintusában tévelyegni, hanem az autósokéval egyenrangú jogát gyakorolva mehet a főúton. Jó bringázást mindenkinek!

 

Hozzászólások:
 

Be kell jelentkezned, hogy hozzászólhass.

 

 

Rejtett menü tájegységek

Hidden banner

Rejtett menü szállások

Rejtett menü

Az oldalunk sütiket használ (nem az ehető fajtát).

Amennyiben szeretnéd tovább használni az oldalunkat kérjük kattints ide: